Ο πρίγκιπας William δηλώνει "ανακουφισμένος" που τα παιδιά του επέστρεψαν στο σχολείο

"Ήταν ένα μεγάλο διάστημα πέντε μηνών" είπε ο δούκας του Cambridge.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William μίλησε δημόσια για την εμπειρία του να στέλνει ξανά στο σχολείο τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte ύστερα από πέντε μήνες εκπαίδευσης στο σπίτι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Σύμφωνα με το Hello!, κατά τη διάρκεια μιας βασιλικής επίσκεψης στο Μπέλφαστ αυτήν την εβδομάδα, ο William αστειεύτηκε ότι αυτός και η σύζυγός του, η δούκισσα Catherine, νιώθουν "ανακούφιση" τώρα που τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους επέστρεψαν με ασφάλεια στο σχολείο.

"Νομίζω ότι κάθε γονέας αναπνέει με ανακούφιση που ξεκίνησε ξανά το σχολείο. Πέντε μήνες - ήταν υπέροχοι, αλλά ήταν ένα μεγάλο διάστημα πέντε μηνών" αστειεύτηκε.

Τόσο ο δούκας όσο και η δούκισσα του Cambridge μίλησαν για το πώς ήταν η ζωή με όλη την οικογένεια να επιμορφώνεται και να εργάζεται από το σπίτι εν μέσω της πανδημίας. Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο BBC νωρίτερα φέτος, η Kate παραδέχτηκε ότι το μικρότερο παιδί της, ο πρίγκιπας Louis, δεν αγαπάει τόσο την κοινωνική αποστασιοποίηση, και ότι ο George και η Charlotte προτιμούν την ώρα για διάλειμμα και σνακ από αυτή του σχολείου. 

 

"Ο Louis δεν καταλαβαίνει τις κοινωνικές αποστάσεις. Βγαίνει και θέλει να αγκαλιάσει τους πάντες ιδιαίτερα τα παιδιά που είναι μικρότερα από εκείνον" είχε αποκαλύψει η Kate Middleton.