Ο Will Smith μοιράστηκε μία φωτογραφία από τα γυρίσματα του Fresh Prince of Bel-Air

Το special επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα φέτος το φθινόπωρο στο HBO Max.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Will Smith είχε την καλύτερη ιδέα για να ενθουσιάσει τους απανταχού θαυμαστές της τηλεοπτικής σειράς Fresh Prince of Bel-Air καθώς μοιράστηκε μία φωτογραφία στο Instagram από τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου reunion.

To special επεισόδιο που γυρίστηκε στις 10 Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max αυτό το φθινόπωρο και συγκεκριμένα θα συμπέσει με την Ημέρα των Ευχαριστιών στις Η.Π.Α..

"Σήμερα ολοκληρώνονται ακριβώς 30 χρόνια από το ντεμπούτο του The @FreshPrince of Bel-Air! Λοιπόν, ετοιμάζουμε κάτι για όλους εσάς... ένα πραγματικό Banks Family Reunion θα έρθει σύντομα στο @HBOmax! RIP James # FreshPrince30th, "έγραψε ο Smith στη λεζάντα της φωτογραφίας, η οποία περιελάμβανε τους Tatyana Ali (Ashley), Daphne Maxwell Reid (θεία Viv), Karyn Parsons (Hilary), Alfonso Ribeiro (Carlton),  Joseph Marcell (Geoffrey), DJ Jazzy Jeff αλλά και τον James Avery (θείος Φιλ) ο οποίος πέθανε το 2013.

Εκτός από την πρώτη φωτογραφία ο διάσημος ηθοποιός έδωσε στη δημοσιότητα ακόμη μία στην οποία είναι μαζί με την Janet Hubert, η οποία ενσάρκωσε τη μητέρα της οικογένειας Banks για τρεις σεζόν. H αποχώρηση της Hubert έγινε μετά από εντάσεις που προκλήθηκαν με άλλα μέλη της σειράς, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Smith, έτσι οι φαν δεν μπόρεσαν παρά να ενθουσιαστούν στο Twitter.