Πρίγκιπας Harry | Οι ευχές της βασιλικής οικογένειας για τα γενέθλιά του

Οι αναρτήσεις τους στα social media.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα 36 του χρόνια γιορτάζει σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου, ο Πρίγκιπας Harry, και παρά τη ρήξη με την οικογένειά του μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από τα βασιλικά καθήκοντα, όλα τα μέλη της έσπευσαν να του ευχηθούν με αναρτήσεις στα social media. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο αδελφός του, Πρίγκιπας William και η σύζυγός του, Kate Middleton, μοιράστηκαν μια τρυφερή ευχή που τη συνόδευε μία φωτογραφία από μία κοινή στιγμή ανάμεσα στα δυο αδέλφια και τη Δούκισσα. "Ευχόμαστε τα πιο όμορφα γενέθλια στον Πρίγκιπα Harry σήμερα!", έγραψαν. 

Από την άλλη, η γιαγιά του Βασίλισσα Ελισάβετ, και ο παππούς του, Πρίγκιπας Φίλιππος, έγραψαν "Ευχόμαστε στον Δούκα του Sussex χαρούμενα γενέθλια" και ανέβασαν μια φωτογραφία του Πρίγκιπα με τη Βασίλισσα. 

Τέλος, ο πατέρα του, Πρίγκιπας Κάρολος, με τη σύζυγό του, Καμίλα, έστειλαν επίσης τις ευχές τους για "χαρούμενα γενέθλια" στον Πρίγκιπα αναρτώντας δυο στιγμιότυπα, ένα του Harry, κι ένα με τον πατέρα του. 

O Πρίγκιπας Harry έχει μετακομίσει με τη σύζυγό του, Meghan Markle, και τον γιο τους Archie, στο Los Angeles, και το πιθανότερο είναι ότι θα γιορτάσει ήρεμα και οικογενειακά τα γενέθλιά του στο καινούργιο τους σπίτι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ