Η υπόκλιση του Joaquin Phoenix στον πρίγκιπα William που έγινε viral

Ο δούκας του Cambridge είπε πως εντυπωσιάστηκε με την ταινία Joker.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο σωστός χαιρετισμός ενός μέλους της βασιλικής οικογένειας βασίζεται σε κανόνες και παραδόσεις που οι περισσότεροι αγνοούν. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Joaquin Phoenix, ο οποίος υποκλίθηκε μπροστά στον δούκα του Cambridge, μόλις τον συνάντησε στα βραβεία BAFTA 2020.  

Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που να επιβάλει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά όταν συναντά κανείς κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας, ωστόσο οι περισσότεροι θέλουν να μένουν πιστοί στις παραδόσεις. Σύμφωνα με αυτές, οι άντρες θα πρέπει να σκύβουν ελαφρά το κεφάλι, ενώ οι γυναίκες να κάνουν μια μικρή υπόκλιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάρα το "λάθος" χαιρετισμό, ο πρίγκιπας William έδειχνε πολύ χαρούμενος που συνάντησε τον Phoenix, λέγοντάς του πως εντυπωσιάστηκε με την ταινία Joker. "Όλο απέφευγα να τη δω, αφού μου έλεγαν να προσέχω όταν αποφασίσω να την παρακολουθήσω, αλλά όταν το έκανα, με εντυπωσίασε. Ήταν πολύ καλή", είπε ο δούκας του Cambridge. 

Το ταλέντο του Phoenix στην εν λόγω ταινία έχει αναγνωριστεί αρκετές φορές με τον ηθοποιό να έχει κερδίσει βραβεία στα Critics' Choice Awards, SAG Awards και BAFTAs. Οι φήμες λένε μάλιστα πως θα κερδίσει και το Oscar Α' ανδρικού ρόλου στην τελετή βράβευσης της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου. 

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ