Η οικογένεια της Victoria Beckham έδειξε την υποστήριξή της στο fashion show της σχεδιάστριας

"Οι αγαπημένοι μου (και μοναδικοί) καλεσμένοι αυτή τη σεζόν".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους παρουσίασε η Victoria Beckham τη συλλογή άνοιξη/ καλοκαίρι 2021 στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η LFW πραγματοποιείται στο μεγαλύτερο μέρος της ψηφιακά, καθώς τα μέτρα κοινωνικής απομάκρυνσης συνεχίζουν να εφαρμόζονται. Έτσι, το τελευταίο show της Beckham ήταν αναμφίβολα διαφορετικό από τα προηγούμενα, κυρίως λόγω της έλλειψης θεατών, αλλά η υποστήριξη της οικογένειάς της ήταν πολύ σημαντική.Η σχεδιάστρια μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα αξιολάτρευτο οικογενειακό στιγμιότυπο, αποκαλύπτοντας: "Οι αγαπημένοι μου (και μοναδικοί) καλεσμένοι αυτή τη σεζόν! 😂 Σ 'αγαπώ τόσο πολύ @davidbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven xx Μας λείπετε @brooklynbeckham @nicolannepeltz xx."

Ο Brooklyn Beckham και η σύντροφό του Nicola Peltz, με την οποία αρραβωνιάστηκε πριν από λίγους μήνες, δεν παρευρέθηκαν στο show καθώς επέστρεψαν στη Νέα Υόρκη. Όλοι οι Beckhams φορούσαν ταιριαστές μάσκες προσώπου για την εκδήλωση, εκτός από τη Harper Beckham, της οποίας η μάσκα συνδυάστηκε με το πανέμορφο φόρεμά της. Η Victoria είπε για την κομψή εμφάνιση της κόρης της, "Η Harper Seven είναι έτοιμη για την ψηφιακή παρουσίαση της μαμάς, με φόρεμα # VBPAW20 και τη μάσκα που φτιάχτηκε ειδικά για αυτήν από την ομάδα του ατελιέ 💕 x vb."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ