Η Kim Cattrall θέλει να ψάξετε στο Google την ιστορία της με τη Sarah Jessica Parker

Η ηθοποιός δεν μετανιώνει για τίποτα από όσα έγιναν μεταξύ τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί στο Sex and the City η Kim Cattrall και Sarah Jessica Parker να υποδύθηκαν τις καλύτερες φίλες, όμως στην πραγματικότητα είναι γνωστό ότι οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται σε διαμάχη από τα χρόνια της τηλεοπτικής σειράς. Μάλιστα, η Cattrall λέει ότι "δεν μετανιώνει" επειδή καταδίκασε δημόσια την Parker.

Στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της σειράς, Filthy Rich, η Cattrall συμβούλεψε τον κόσμο, μέσα από μια συνέντευξη με τους Los Angeles Times, να διαβάσει για τη διαμάχη στο διαδίκτυο και αρνήθηκε να το σχολιάσει περαιτέρω.

"Τα πάντα είναι στο Google, γι 'αυτό σας ενθαρρύνω να ψάξετε στο Google, για οτιδήποτε έχω πει" είπε. "Νιώθω ότι ήταν τότε, και όταν βλέπω τι συμβαίνει γύρω μου, δεν μετανιώνω καθόλου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Cattrall είχε επιβεβαιώσει στο παρελθόν, μια διαμάχη μεταξύ της ίδιας και της Parker και είχε ζητήσει από την ηθοποιό να σταματήσει να επικοινωνεί μαζί της. Το 2017, η Cattrall αποκάλυψε στο Life Stories του Piers Morgan ότι η συμπρωταγωνίστριά της "θα μπορούσε να ήταν πιο ευγενική" σχετικά με την απόφασή της να αποχωρήσει από το franchise του Sex and the City και ότι η τετράδα της σειράς "δεν ήταν ποτέ φίλες".

Ένα χρόνο αργότερα, η Cattrall απέρριψε δημοσίως τα συλλυπητήρια της Parker μετά το θάνατο του αδελφού της, Chris, δημοσιεύοντας στο Instagram: "Δεν χρειάζομαι την αγάπη ή την υποστήριξή σου σε αυτήν την τραγική στιγμή @sarahjessicaparker".