Η πριγκίπισσα Ευγενία είναι έγκυος

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου περιμένει το πρώτο της παιδί με το σύζυγό της, Jack Brooksbank.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου, πριγκίπισσα Ευγενία, ανακοίνωσε μόλις σήμερα το πρωί ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με το σύζυγό της Jack Brooksbank.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από το λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Twitter: "Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο κύριος Jack Brooksbank είναι πολύ χαρούμενοι να ανακοινώσουν πως περιμένουν μωρό στις αρχές του 2021. Ο δούκας της Υόρκης και η Sarah, η δούκισσα της Υόρκης, ο κύριος και η κυρία George Brooksbank, η βασίλισσα και ο δούκας του Εδιμβούργου είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα. "

Celebrities euginie

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο παλάτι του Windsor το 2018, σε μια όμορφη τελετή στην οποία παρευρέθηκαν πολύ λαμπεροί καλεσμένοι, ανάμεσά τους οι Kate Moss, Ellie Goulding και Robbie Williams. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στις πλαγιές του πολυτελούς χιονοδρομικού κέντρου Verbier. και είχαν σχέση για επτά χρόνια πριν παντρευτούν τελικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ