Η Rihanna δεν αποχωρίζεται ποτέ το αντηλιακό της και έχει έναν πολύ καλό λόγο γι' αυτό

Ένα σχόλιο στο Instagram την έκανε να υπερασπιστεί τη ρουτίνα ομορφιάς της.

H Rihanna υπενθυμίζει σε όλους τους followers της τη σημασία του αντηλιακού. Η pop star ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram προκειμένου να παρουσιάσει τη σειρά Fenty Skin Starter Set, η οποία συμπεριλαμβάνει τρία προϊόντα περιποίησης (το Total Cleans'r wash, το Fat Water toner serum και το Hydra Vizor moisturizer με SPF 30).

Φορώντας ένα Savage x Fenty παστέλ σουτιέν με δαντέλα, ένα καπέλο bucket με το σήμα των Yankees, nude κραγιόν και αντηλιακό στα μάγουλα και στη μύτη, έγραψε κάτω από την ανάρτηση της, "Απλά προστατεύω τη μελανίνη μου ενώ προσπαθούν να μου τη ξεριζώσουν!” έγραψε αναφερόμενη στο κίνημα Black Lives Matter.

Το γεγονός πως η Rihanna φοράει αντηλιακό ακόμα και τους χειμερινούς μήνες, έκανε έναν από τους followers της να αναρωτηθεί, "Είναι χειμώνας πια”. Αυτό το σχόλιο έκανε την τραγουδίστρια να υπερασπιστεί τη χρήση αντηλιακού όλο το χρόνο, κάτι που είναι πλέον κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας ομορφιάς της. "Είναι η έλλειψη γνώσης! Θα αποκτήσεις ρυτίδες αν πιστεύεις πως το SPF είναι εποχικό! Αλλά συνέχισε”.

Η δημιουργός του Fenty Skin έχει ξαναμιλήσει στο παρελθόν για τη σημασία του αντηλιακού. Εξηγώντας γιατί ένιωσε την ανάγκη να δημιουργήσει το δικό της προϊόν ομορφιάς με αντηλιακό, η star είχε πει στο video Go to Bed with Me στο Bazaar.com πως η δημιουργία ενός αντηλιακού για γυναίκες με κάθε τύπου δέρματος και απόχρωση επιδερμίδας αποτελούσε προτεραιότητα για εκείνη.

"Αυτό που συμβαίνει συνήθως με τις ενυδατικές κρέμες με SPF και τα αντηλιακά είναι πως αφήνουν άσπρα σημάδια και μια φρικτή μυρωδιά. Εγώ ήθελα όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτου απόχρωσης δέρματος να μπορούν να χρησιμοποιούν μια ενυδατική που δεν θα αφήνει σημάδια”.