Ο δημιουργός του The Crown συγκρίνει την πριγκίπισσα Diana με τη δούκισσα του Sussex

Σύμφωνα με τον Morgan, εντοπίζονται εύκολα ομοιότητες με τον τρόπο που προσαρμόστηκαν και οι δύο γυναίκες στη βασιλική ζωή.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο δημιουργός της The Crown, Peter Morgan λέει ότι υπάρχουν σαφείς συγκρίσεις μεταξύ της δούκισσας του Sussex και της Diana, πριγκίπισσα της Ουαλίας. Σύμφωνα με τον Morgan, εντοπίζονται εύκολα ομοιότητες με τον τρόπο που προσαρμόστηκαν και οι δύο γυναίκες στη βασιλική ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Η τέταρτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix έρχεται στις 15 Νοεμβρίου και μπαίνοντας σε ένα νέο κεφάλαιο της ιστορίας για τη βρετανική βασιλική οικογένεια, βλέπουμε την Emma Corrin να αναλαμβάνει το ρόλο της πριγκίπισσας Diana.

"Όταν βλέπεις μια όμορφη νεαρή πριγκίπισσα να αγωνίζεται να βρει την αγάπη και την αποδοχή μέσα στην οικογένεια, οι παραλληλισμοί είναι προφανείς", είπε στο Vanity Fair, προσθέτοντας ότι οποιαδήποτε επιθυμία να αλλάξει η παράδοση μέσα στη βασιλική οικογένεια θα προκαλέσει αναπόφευκτα εντάσεις και στις δύο μεριές.

"Εάν μπαίνεις [στη βασιλική οικογένεια] με οποιαδήποτε ατζέντα για τον εαυτό σου — ή αν μπαίνεις και συνδέεσαι με τον λαό με τρόπο που απειλεί να αλλάξει τη μέχρι τώρα σχέση που έχει η βασιλική οικογένεια με το αυτό, τότε καμία από τις δύο πλευρές δεν αισθάνεται άνετα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Morgan υποστηρίζει ότι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσεις ως μέλος της βασιλικής οικογένειας είναι να συμμορφωθείς με το περιορισμένο πρωτόκολλο και να ταιριάξεις στη γενικότερη εικόνα. Το να ξεχωρίζεις ή να προσπαθείς να κάνεις πράγματα διαφορετικά, θα κάνει τη ζωή σου δύσκολη, όπως λέει ο ίδιος.

"Πραγματικά, το μόνο που μπορεί να λειτουργήσει είναι εάν κάποιος μπει και γίνει αόρατος, και απλώς ακολουθήσει μια ζωή ευχάριστης προσήλωσης στα καθήκοντα του στέμματος. Η Diana προσπάθησε να ταιριάξει με το βασιλική οικογένεια με τρόπο που είναι αδύνατο να μην τον παραλληλίσουμε με τη Meghan Markle και τον Harry".