X

Jennifer Lopez | Απολαμβάνει τη καραντίνα με την οικογένεια του Alex Rodriguez

Η pop star μίλησε για τη ζωή της στο σπίτι τους μήνες της καραντίνας.

H Jennifer Lopez είπε πως ο χρόνος που περνάει με την οικογένεια της είναι ευλογία.

Σε συνέντευξή της στο People, η πρωταγωνίστρια της ταινίας Hustlers αποκάλυψε πώς πριν την πανδημία οι βραδιές που καθόταν στο τραπέζι με την οικογένεια της ήταν ελάχιστες και δεν περνούσαν χρόνο μαζί λόγω του φορτωμένου προγράμματος της ίδιας και του συζύγου της Alex Rodriquez.

"Ο Alex και εγώ ζούσαμε ζούσαμε σαν νομάδες, καθώς και οι δυο μας έπρεπε να ταξιδεύουμε πολύ. Η ευλογία της καραντίνας και για τους δυο μας ήταν πως τρώγαμε κάθε βράδυ μαζί με τα παιδιά για μήνες ολόκληρους”, είπε. "Ήταν μεγάλη ευλογία για εμάς εκείνη τη περίοδο”.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός πρόσθεσε πως αν όλος ο κόσμος δεν βρισκόταν σε lockdown προκειμένου να μειωθεί η εξάπλωση του ιού, δεν είναι σίγουρη πώς θα γινόταν καθημερινή προτεραιότητα ο χρόνος που περνάνε όλοι μαζί σαν οικογένεια.

"Δε νομίζω πως συνέβαινε ποτέ αυτό και μας θύμισε πόσο πολύ χρειαζόμαστε να το κάνουμε πιο συχνά”.

Ωστόσο, το ότι έμενε σπίτι δεν σημαίνει πως δεν ήταν παραγωγική. Ενώ εκείνη ετοίμαζε νέα τραγούδια και τη ρομαντική κωμωδία Marry Me, η 12χρονη κόρη της Emme Muñiz έγραψε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο Lord Help Me. Το βιβλίο που εκδόθηκε πριν λίγες ημέρες είναι εμπνευσμένο από την αγάπη της Muñiz για τους βραδύπους, ενώ κυκλοφορεί στα Αγγλικά και τα Ισπανικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Κάναμε μια συζήτηση και είπε, 'Ίσως θα μπορούσαμε να γράψουμε για αυτά τα ζώα και να χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα για να τα σώσουμε'”, είπε η Lopez σε μια εμφάνισή της στο Good Morning America με τη κόρη της. "Είμαι πολύ περήφανη που έγραψε το πρώτο της βιβλίο στα 12 της χρόνια. Με έχει ξεπεράσει κατά πολύ”.