Το νυφικό της Meghan Markle παραμένει ένα από τα πιο iconic φορέματα

Η δούκισσα εμπιστεύτηκε τη δουλειά της σχεδιάστριας Clare Waight Keller.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το νυφικό της Meghan Markle εξακολουθεί να αποτελεί μία από τις πιο πολυσυζητημένες δημιουργίες στον κόσμο. Στις 19 Μαΐου του 2018, η δούκισσα του Sussex ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας φορώντας μία Givenchy νυφική δημιουργία και τα βλέμματα όλων στράφηκαν στο νέο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Η σχεδιάστρια Clare Waight Keller έχει μιλήσει για το πώς ήταν να συνεργάζεται με τη δούκισσα για τη δημιουργία του νυφικού της, για το οποίο χρειάστηκαν 3.900 ώρες δουλειάς.

"Μέσα από πολύωρες συζητήσεις, συναντήσεις και έρευνα, συγκεντρώθηκαν όλα τα κομμάτια αυτής της ιστορίας. Έτσι ξεκίνησε μία φιλία. Οι πρόβες ήταν πάντα μια ξεχωριστή στιγμή για συζήτηση, ήμασταν μόνο εμείς, ήταν οι στιγμές που μπορούσαμε να γνωρίσουμε η μία την άλλη, και υπάρχουν πολλές αξέχαστες στιγμές" πρόσθεσε. Και η δούκισσα ήξερε αμέσως το στυλ που ήθελε.

Στο ντοκιμαντέρ του ITV Queen of the World, η δούκισσα παρουσιάζεται να ξαναβλέπει το νυφικό της μετά την έκθεσή του στο κάστρο του Windsor: "Ήξερα εξαρχής ότι ήθελα boat neck και cropped μανίκι. Ήθελα ένα πολύ διαχρονικό, κλασικό συναίσθημα και, προφανώς, σε σχέση με το περιβάλλον στο οποίο βρισκόμασταν και το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, καθώς θέλαμε μια ταπεινή εμφάνιση, ήξερα ότι το tailoring ήταν το κλειδί".

Αποκάλυψε επίσης ότι εμπιστεύτηκε την Clare τόσο πολύ που δεν είδε το τελικό αποτέλεσμα μέχρι το πρωινό της ημέρας του γάμου της. "Κάναμε δύο ή τρεις συναντήσεις που μιλήσαμε για σκίτσα και διαφορετικές ιδέες για το πώς θα μπορούσαν αυτές να υλοποιηθούν. Ξέραμε ότι θέλαμε να είναι πολύ ντελικάτο, αλλά μετά από αυτό το σημείο, είπα απλώς ότι την εμπιστεύομαι σιωπηλά με ό,τι έκανε" σχολίασε η Meghan. Η δούκισσα πρόσθεσε: "Δεν το είδα πραγματικά μέχρι το πρωί του γάμου μου, οπότε είναι η πρώτη φορά που βλέπω το πέπλο έτσι".