Ο Clint Eastwood ετοιμάζει την επόμενη ταινία του

Στα 90 του, ο αειθαλής δημιουργός είναι με το πόδι κολλημένο στο γκάζι και γυρίζει σχεδόν κάθε χρόνο από μία ταινία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο Clint Eastwood ζει για να γυρίζει ταινίες. Στα 90 του χρόνια, ακούραστος και με διαυγές πνεύμα, ένας από τους μεγαλύτερους εν ζωή Αμερικανούς σκηνοθέτες δεν σταματά να κάνει σινεμά και να παραδίδει τα τελευταία χρόνια ένα φιλμ ανά έτος με τον ίδιο να βρίσκεται πίσω και μπροστά από τις κάμερες. Το 2018 είδαμε το The 15:17 to Paris και "Το βαποράκι", στο οποία σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε, ενώ πέρυσι το Richard Jewell. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, ο Eastwood έχει ήδη στα σκαριά την επόμενη ταινία του, όπου θα παίζει, θα σκηνοθετεί και θα κρατά ρόλο παραγωγού. Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου Cry Macho (1975) του N. Richard Nash, ένα περιπετειώδες δράμα με ατμόσφαιρα γουέστερν.

Η ιστορία του περιστρέφεται γύρω από έναν πρώην σταρ του ροντέο, ο οποίος εκτρέφει πλέον άλογα. Όταν ανακαλύψει ένα νεαρό λαθρεπιβάτη στο φορτηγό του, που προσπαθεί να φύγει μακριά από την αλκοολική μητέρα του, η ζωή και των δύο θα αλλάξει με τον πιο αναπάντεχο τρόπο. Θα ξεκινήσουν μαζί ένα ταξίδι  γεμάτο ανατροπές που θα καταλήξει σε μία δυνατή φιλία.

Πηγή: esquire.com.gr