Η Meghan Markle τίμησε την Ruth Bader Ginsburg με το outfit της στην τελευταία της εμφάνιση

Το ιδιαίτερο top και η προστατευτική μάσκα που επέλεξε η δούκισσα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έκαναν μια ξεχωριστή εμφάνιση στο podcast Teenager Therapy, το οποίο δημιουργήθηκε από πέντε μαθητές από το Λύκειο Loara στο Anaheim της California, τρεις από τους οποίους πήραν συνέντευξη από τους Sussexes.

Τόσο η Meghan όσο και ο Harry ήταν casual ντυμένοι για την ηχογράφηση του podcast. Το σύνολο της δούκισσας του Sussex ήταν ιδιαίτερα σημαντικό καθώς αποτίει φόρο τιμής στην αείμνηστη δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου Ruth Bader Ginsburg , η οποία πέθανε τον περασμένο μήνα σε ηλικία 87 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight Canada, η Meghan φορούσε μια μάσκα με κεντημένη τη φράση "When There Nine", η οποία ήταν η διάσημη απάντηση της RBG όταν τέθηκε το ερώτημα, "Πότε θα έχει αρκετές γυναίκες το Ανώτατο Δικαστήριο;". Η δούκισσα αποτίμησε περαιτέρω φόρο τιμής στην εκλιπούσα δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου φορώντας επίσης ένα μπλουζάκι με μία φράση της Ruth Bader Ginsburg.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, η δούκισσα μίλησε ανοιχτά για την διαδικτυακή κακοποίηση που υπέστη κατά την ένταξή της στη βασιλική οικογένεια. "Όλοι ξέρουμε πώς είναι να μας πληγώνουν", είπε η δούκισσα. "Όλοι ξέρουμε πώς είναι να νιώθουμε απομονωμένοι ... όλοι το καταλαβαίνουμε."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ