Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Zendaya με vintage Versace

Η ηθοποιός τιμήθηκε με το 2020 GCFA Visionary Award.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί η πανδημία να έχει περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τις κοινωνικές εκδηλώσεις, όμως αυτό δεν εμποδίζει τη  Zendaya να λάμπει σε κάθε της εμφάνιση. Η ηθοποιός κέρδισε για μία ακόμα φορά τις εντυπώσεις, καθώς εμφανίστηκε με μία λαμπερή vintage δημιουργία Versace στα Green Carpet Fashion Awards.

Ο αμερικανός στυλίστας Law Roach μοιράστηκε ένα behind the scenes στιγμιότυπο από το outfit της Zendaya, αποκαλύπτοντας μάλιστα και μία γλυκιά λεπτομέρεια. "Νομίζω ότι είναι το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο... η @zendaya για το Green Carpet Fashion Awards φορώντας Archive @versace από τη Fall 1996 collection... την ίδια χρονιά που γεννήθηκε!!!"

Η Zendaya συνδύασε το εντυπωσιακό φόρεμα με ένα ζευγάρι γόβες Christian Louboutin (το μοντέλο So Kate 120) και κοσμήματα Bulgari. Η ηθοποιός παρευρέθηκε στα Green Carpet Fashion Awards, τα οποία γιορτάζουν την ισότητα, τη διαφορετικότητα και τη βιωσιμότητα στη μόδα, όπου της απονεμήθηκε το βραβείο GCFA Visionary 2020.

Αποδεχόμενη το βραβείο, η Zendaya είπε, "Είναι μια απίστευτη τιμή και σημαίνει τα πάντα για μένα. Μέσα από τη δουλειά που κάνω, θα δημιουργώ περισσότερες θέσεις δύναμης, πιο δημιουργικές θέσεις, και ελπίζω να συνεχίσω να μπορώ να το κάνω αυτό, έως ότου αυτή η βιομηχανία να αντικατοπτρίζει πραγματικά την ομορφιά που βλέπω κάθε μέρα".