Η κόρη της Beyoncé έχει τις δεξιότητες μίας make up artist

Η Blue Ivy μεταμόρφωσε τη γιαγιά της σε σκελετό, πάνω στην ώρα για το Halloween.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σε ηλικία 8 ετών, η κόρη της Beyoncé, Blue Ivy έχει ασχοληθεί ήδη με τη μουσική. Φαίνεται όμως ότι έχει δεξιότητες και ως make up artist καθώς κατάφερε να μεταμορφώσει τη γιαγιά της σε σκελετό - πάνω στην ώρα για το Halloween.

Η μητέρα της Beyoncé, Tina Knowles έδειξε με υπερηφάνεια τη δουλειά της Blue, ποζάροντας σε μία φωτογραφία που μοιράστηκε στο Instagram. "H Blue μου είναι μία σπουδαία make up artist! Με έκανε μία γιαγιά - σκελετό" έγραψε η Knowles στη φωτογραφία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Lawson μίλησε για τις δεξιότητες που έχει η εγγονή της στο μακιγιάζ. Τον Αύγουστο του 2019, είχε υπερηφανευτεί για την ικανότητα της Blue να κάνει το τέλειο cat eye στην ηλικία των επτά.

"Έχω αγοράσει στην Blue τόσα πολλά σετ μακιγιάζ, προς μεγάλη απογοήτευση του μπαμπά της! Αλλά είναι μόνο για παιχνίδι. Διασκεδάζουμε!" Η Blue είναι "περισσότερο η make up artist" είχε πει η Knowles στο Entertainment Tonight  σημειώνοντας ότι η εγγονή είναι ιδιαίτερα καλή στο μακιγιάζ των ματιών. "Βάζει λίθους και κάνει όλα αυτά τα φανταχτερά πράγματα. Μπορεί να κάνει ένα τέλειο cat eye. Είναι λίγο καλλιτέχνης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ