Η Halle Berry μοιράστηκε τρεις από τις αγαπημένες της ασκήσεις για τόνωση στα χέρια στο Instagram

Η 54χρονη ηθοποιός έδειξε την προπόνησή της στο Instagram.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Halle Berry και ο γυμναστής της Peter Lee Thomas συνεχίζουν να δίνουν κίνητρο για να γυμναστείτε, ξεκινώντας σήμερα κιόλας. Η 54χρονη ηθοποιός έκανε το καθιερωμένο post της στο Instagram, όπου μοιράστηκε ασκήσεις για να "ξυπνήσει τους δικέφαλους μυς, τους τρικέφαλους και τους ώμους".

Η Berry δημοσίευσε μια σειρά από Instagram stories που δείχνει τρεις ασκήσεις για τόνωση των χεριών, χρησιμοποιώντας βάρη καρπού. Κρίνοντας από τις φωτογραφίες, η προπόνηση της ηθοποιού έχει σίγουρα αποτελέσματα. Αρχικά, η Halle και ο γυμναστής της κάνουν κύκλους με τους ώμους, όπου στέκονται με τα πόδια μακριά και τα χέρια παράλληλα με το πάτωμα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιούν τους ώμους και τους τρικέφαλούς τους για να περιστρέψουν τα χέρια τους σε μικροσκοπικούς κύκλους, προς τα εμπρός και προς τα πίσω. Τέλος, ολοκληρώνουν την προπόνηση κάνοντας καθίσματα και πηδηματάκια, με τα χέρια να ακολουθούν την κίνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Berry μοιράζεται τα workouts της κάθε Παρασκευή, δίνοντας ένα κίνητρο για το Σαββατοκύριακο και συγκεντρώνει τα stories της στο highlight Fitness.