Η Meghan Markle μιλάει για τον γιο της

Ποιο είναι το ρίσκο που έχει πάρει ως δημόσιο πρόσωπο και γιατί δεν θα ξαναγυρίσει στα social media.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Κατά τη διάρκεια μίας οnline συνέντευξης που έδωσε στα πλαίσια του Fortune Most Powerful Women Next Gen Summit, η Meghan αποκάλυψε πως οποιαδήποτε προσωπική ή επαγγελματική της απόφαση έχει να κάνει με τον γιο που έχει αποκτήσει με τον πρίγκιπα Harry, τον Archie Mountbatten-Windsor.

"Ό,τι κάνω είναι για τον Archie, τον γιο μας. Ίσως για τους άλλους να φαίνεται ριψοκίνδυνο”, είπε. "Όμως... αν ζεις μια αυθεντική ζωή, δεν ξέρω αν μπορείς να το πεις καν ρίσκο. Απλά κάνεις αυτό που θεωρείς σωστό”.

Η Meghan μίλησε επίσης και για τη σχέση της με τα social media και για το πως αυτή έχει αλλάξει, ιδιαίτερα αφού διέγραψε τον προσωπικό της λογαριασμό πριν από το γάμο της με τον πρίγκιπα Harry το 2018. Επιπλέον, αποκάλυψε πως το πιθανότερο είναι να μην επιστρέψει στα social media αφού παραιτήθηκε εκείνη και ο σύζυγός της από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Η Meghan Markle μιλάει για τον γιο της

"Για τη δική μου ηρεμία δεν έχω μπει στα social media εδώ και πολύ καιρό. Είχα έναν λογαριασμό τον οποίο έκλεισα πριν από χρόνια και μετά είχαμε έναν μέσω του θεσμού και του γραφείου μας στο Ηνωμένο Βασίλειο- δεν το χειριζόμασταν εμείς, υπήρχε μια ολόκληρη ομάδα. Νομίζω πως αυτό έρχεται με τη θέση και τη δουλειά που έχεις. Ήταν δική μου επιλογή να μην έχω δικό μου λογαριασμό. Οπότε δεν γνωρίζω τι συμβαίνει και αυτό με βοηθάει. Με ανησυχούν οι άνθρωποι που τους γίνεται εμμονή”.

"Έχει γίνει ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας πολλών ανθρώπων και είναι και αυτός ένα εθισμός” προσθέτει. "Υπάρχει κάποιος αλγόριθμος που το μετατρέπει σε εθισμό και νομίζω πως αυτό δεν είναι υγιές για πολύ κόσμο. Αυτό που θα συμβούλευα είναι ότι καθώς βρίσκεστε εκεί για να χτίσετε το brand σας ή για να βρίσκεστε σε επαφή με τους φίλους σας, να είστε συνειδητοποιημένοι για το τι κάνετε και πως αυτό δεν περιορίζεται σε μια μόνο στιγμή”.