Ο αξιαγάπητος τετράποδος φίλος της Jennifer Aniston

Το πρώτο της video με τον σκύλο της Lord Chesterfield.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Jennifer Aniston συγκαταλέγεται πλέον σε εκείνους που αποφάσισαν να αποκτήσουν σκύλο κατά τη διάρκεια της καραντίνας και το νέο της κουτάβι, ο Lord Chesterfield είναι αξιολάτρευτος. Η ηθοποιός μοιράστηκε ένα video με το κουτάβι να κοιμάται με ένα κόκαλο στο στόμα. "Chesterfield, κοιμήθηκες με το κόκαλο στο στόμα;", ρωτάει η Aniston. "Νομίζω πως ναι”.

Η Aniston σύστησε το νέο της φίλο στους followers της στο Instagram γράφοντας, "Θα ήθελα να σας συστήσω το νέο μέλος της οικογένειας μας...αυτός είναι ο (πολύ κουρασμένος) Lord Chesterfield. Μου έκλεψε αμέσως τη καρδιά”.

Τον περασμένο Δεκέμβριο η ηθοποιός μίλησε στο Dogs Monthly για το πόσο αγαπάει τα κατοικίδια της. "Είναι πραγματικοί φίλοι”, είπε. "Φυσικά έχω εξαιρετικούς φίλους ανθρώπους, όμως τα σκυλιά μου είναι πολύ ξεχωριστά. Εντάξει, μπορεί να μην μου στέλνουν μηνύματα ή να μου στέλνουν λουλούδια, όμως κάνουν πολλά περισσότερα. Με κάνουν να νιώσω καλύτερα όταν το χρειάζομαι, με υποδέχονται όταν γυρνάω σπίτι και δεν παραπονιούνται για τίποτα. Μακάρι να ήμουν και εγώ έτσι”.

Η Aniston υιοθέτησε τον Lord Chesterfield ένα χρόνο αφού έχασε το σκύλο που μοιραζόταν με τον πρώην της, Justin Theroux, την Dolly. Ο Theroux τον Ιούλιο του 2019 έγραψε σε ανάρτηση του στο Instagram, "Απόψε, στη δύση του ηλίου, μετά από ένα πραγματικό αγώνα...το πιο πιστό μέλος της οικογένειας μας και προστάτης μας, η Dolly A. Παρέδωσε το σπαθί και την ασπίδα της. Ήταν περιτριγυρισμένη από όλη της την οικογένεια. 'Εκείνος που ποτέ δεν εγκαταλείπει, εκείνος που ποτέ δεν είναι αγνώμων... είναι ο σκύλος- πιστός και αληθινός ακόμα και στον θάνατο'. Gearge Vest Rest In Peace Dolly #adoptdontshop #rescuedog”.