Η Kate Hudson και η Gwyneth Paltrow αποκαλύπτουν τα χειρότερα φιλιά τους στην οθόνη

"Νιώθω σαν να μην είχα τα καλύτερα φιλιά" δήλωσε η Hudson στο podcast του Goop.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kate Hudson και η Gwyneth Paltrow αναπόλησαν τις εμπειρίες τους στην οθόνη. Συζητώντας στο podcast της Paltrow για το Goop, οι δύο ηθοποιοί έκαναν μια αναδρομή σε μερικές από τις πιο αξέχαστες σκηνές φιλιών, αποκαλύπτοντας ότι δεν ήταν όλες ευχάριστες.

"Ποιος σε έχει φιλήσει καλύτερα στην οθόνη;" ρώτησε η Paltrow τη Hudson στο τέλος του podcast. "Ξέρεις, νιώθω ότι δεν είχα τα καλύτερα φιλιά", παραδέχτηκε η 41 ετών ηθοποιός και μητέρα τριών παιδιών. "Νιώθω ότι έπρεπε να είχα κάποια καλύτερα".

Η Hudson εξήγησε ότι αρκετές από τις σκηνές φιλιών με τον συμπρωταγωνιστή της Matthew McConaughey πραγματοποιήθηκαν σε όχι και τόσο επιθυμητές συνθήκες, με αποτέλεσμα το ίδιο το φιλί να μην είναι τόσο υπέροχο.

"Το θέμα είναι ότι κάθε φορά που φιλάω τον McConaughey, είναι σαν να συμβαίνει πάντα κάτι... όπως όταν φιληθήκαμε στο τέλος του Fool's Gold, και είμαστε εμείς στον ωκεανό και απλώς 'έτρεχε' η μύτη του" είπε στην Paltrow.

Όταν ο Paltrow, 48 ετών, ρώτησε αν ο McConaughey έδωσε στη Hudson μία "αδελφική ενέργεια", απάντησε ότι "μερικές φορές μπορεί να είναι λίγο αδελφός, αλλά όχι ..."

 "Όπως και με τον Robert, που όταν τον φίλησα ήμουν κάπως 'μου κάνεις πλάκα'", δήλωσε η Paltrow, η οποία πρωταγωνίστησε με τον Robert Downey Jr. στα franchise των Iron Man και Avengers. "Είναι κυριολεκτικά σαν να φιλάω τον αδερφό μου".

Οι δύο ηθοποιοί τελείωσαν τη συζήτηση με θετικό πρόσημο, με την Hudson να αποκαλύπτει τελικά ένα από τα αγαπημένα της φιλιά στην οθόνη - αν και η σκηνή δεν συμπεριλήφθηκε ποτέ στην ταινία.

"Ξέρετε ποιος ήταν καλό φιλί αλλά δεν το είδατε, γιατί το έκοψαν; Ήταν ο Billy [Crudup]", μοιράστηκε η Hudson . "Ο Billy ήταν καλός. Αυτό ήταν καλό".