Η Adele θα παρουσιάσει την εκπομπή Saturday Night Live

Η τραγουδίστρια δηλώνει ενθουσιασμένη και συγχρόνως τρομοκρατημένη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Adele επανέρχεται πολύ δυναμικά στο προσκήνιο αυτό τον μήνα. Η star ανακοίνωσε στο Instagram πως θα παρουσιάσει την εκπομπή Saturday Night Live στις 24 Οκτωβρίου. Μαζί της θα βρίσκεται και η H.E.R., ενώ η τραγουδίστρια φαίνεται να είναι ενθουσιασμένη.

"Είμαι τόσο ενθουσιασμένη γι' αυτό!!! Και εντελώς τρομοκρατημένη! Η πρώτη μου φορά ως παρουσιάστρια και μάλιστα για το SNL!!!”, έγραψε στο Instagram. "Πάντα ήθελα να το κάνω όμως δεν ήταν ποτέ η κατάλληλη στιγμή. Όμως αν υπάρχει μια περίοδος για οποιονδήποτε από εμάς να κάνει το βήμα και να πέσει στα βαθιά, αυτό είναι σίγουρα το 2020, σωστά;”.

Η τραγουδίστρια έγραψε και για την ιστορία που έχει με την εκπομπή. "Έχουν περάσει σχεδόν 12 χρόνια από την ημέρα που εμφανίστηκα στο show εν μέσω εκλογών”, εξηγεί. "Έτσι ξεκίνησε η καριέρα μου στην Αμερική και έτσι κλείνει ένας κύκλος, οπότε δεν θα μπορούσα να πω όχι! Είμαι πολύ χαρούμενη που η καλεσμένη μου θα είναι η H.E.R.! Την αγαπώ τόσο πολύ και ανυπομονώ να ξεσπάσω σε κλάματα μόλις βγει στη σκηνή και ταυτόχρονα να μπερδευτώ καθώς θα ξεκαρδίζομαι στα γέλια στα ενδιάμεσα”.

Φαίνεται πως οι θαυμαστές της Adele ανά τον κόσμο θα ενθουσιαστούν με την επιστροφή της στην οθόνη, μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας.