Η Scarlett Johansson παντρεύτηκε τον αγαπημένο της

Ο γάμος τους έγινε σε κλειστό κύκλο και δημοσιοποιήθηκε με τον πιο κοινωνικά ευαίσθητο τρόπο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Scarlett Johansson και ο αγαπημένος της Colin Jost είναι πλέον σύζυγοι. Τα ευχάριστα νέα δημοσιοποιήθηκαν μέσα από το λογαριασμό στο Instagram του οργανισμού Μeals on Wheels America.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι η Scarlett Johansson και ο Colin Jost παντρεύτηκαν το Σαββατοκύριακο σε κλειστό κύκλο με την οικογένειά τους αγαπημένους τους, ακολουθώντας τους κανονισμούς ασφαλείας που υπαγορεύουν τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών. Η ευχή τους για το γάμο τους είναι να βοηθήσουν να αλλάξει κάτι για τους ευάλωτους ηλικιωμένους σ΄αυτούς τους δύσκολους καιρούς, στηρίζοντας το @mealsonwheelsamerica. Παρακαλούμε, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να κάνετε μια δωρεά για να συγχαρείτε το ευτυχισμένο ζευγάρι, κάνοντας κλικ στο bio" αναφέρθηκε στο λογαριασμό της οργάνωσης μαζί με τη φωτογραφία ενός ferry boat του Staten Island με τις λέξεις Just Married.

Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί τον περασμένο Μάιο, μετά από δύο χρόνια σχέσης. Είχαν γνωριστεί στο πλατό του σόου Saturday Night Live όπου ο Jost εργάζεται ως σεναριογράφος, ενώ είναι και συμπαρουσιαστής στο Weekend Update.

Κατά την εμφάνισή της στο Saturday Night Live τον Δεκέμβριο του 2018, η Johansson είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους λέγοντας "αυτό το μέρος σημαίνει πολλά για μένα. Έχω πολλούς φίλους εδώ κι εδώ συνάντησα τον έρωτα της ζωής μου". O Jost είχε συνοδέψει την αγαπημένη του σε όλες τις τελετές απονομής βραβείων που έγιναν το 2019 και στις αρχές του 2020.

Αυτός είναι ο πρώτος γάμος για τον Jost και ο τρίτος για τη Johansson που είχε παντρευτεί τον Ryan Reynolds το 2008 (χώρισαν το 2010) και τον Romain Dauriac το 2014 (χώρισαν το 2017 και έχουν μαζί μια κόρη, τη Rose που είναι 5 ετών).

Πηγή: madamefigaro.gr