Ο Tyler Cameron απαντά στις φήμες που τον θέλουν να έχει σχέση με την Gigi Hadid

Η Gigi Hadid βιώνει το απόλυτο friendzone.

Εδώ και εβδομάδες ακούγεται στα πηγαδάκια του Hollywood πως η Gigi Hadid, μετά την on off σχέση της με τον Zayn Malik, έχει σχέση με τον Tyler Cameron, ο οποίος συμμετείχε σε μία από τις πρόσφατες σεζόν του δημοφιλούς αμερικανικού ριάλιτι Bachelorette. 

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει εντοπίσει μαζί στους δρόμους της Νέας Υόρκης να περνούν όμορφες στιγμές και να δείχνουν πραγματικά ερωτευμένοι. Ο Tyler αποφάσισε όμως να δώσει τέλος στις φήμες που τους θέλουν μαζί μιλώντας στο Entertainment Tonight.

RELATED STORY

Όταν ερωτήθηκε για τη σχέση του με το super model, απάντησε πως είναι "απλά φίλοι". "Η σχέση μας δε χρειάζεται να είναι δημόσια", είπε. "Έχει καλούς ανθρώπους γύρω της, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και απλά είμαστε φιλικοί", εξήγησε. "Βρίσκομαι σε ένα σημείο που πραγματικά δε θέλω να μιλάω για τις σχέσεις μου. Στο παρελθόν έχω κάνει δημόσιες τις σχέσεις μου, οπότε τώρα προσπαθώ να τις κρατώ ιδιωτικές και δεν είμαι ερωτευμένος με καμία αυτήν τη στιγμή. Είμαι ερωτευμένος με τον εαυτό μου", είπε. 

Πηγή του ET αποκάλυψε πως η σχέση μεταξύ των δύο μοντέλων δεν είναι ακόμη αποκλειστική. "Η Gigi χώρισε από μια σοβαρή σχέση και ο Tyler μόλις σταμάτησε ένα dating show", είπε. "Οι δυο τους περνάνε καλά χτίζοντας τη φιλία τους πρώτα, πηγαίνοντας σε ραντεβού και διασκεδάζοντας. Τίποτα παραπάνω αυτήν τη στιγμή", εξήγησε. 

RELATED STORY