Οι φίλοι της Chrissy Teigen έκαναν μία συγκινητική κίνηση

Η εθελοντική αιμοδοσία - έκπληξη και η σημασία αυτής της πράξης εν μέσω πανδημίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία άκρως συγκινητική χειρονομία έκαναν οι φίλοι της Chrissy Teigen για να τιμήσουν την ίδια και τον Jack, το μωρό που έχασε με τον σύζυγό της, John Legend. Τη Δευτέρα, η Chrissy αποκάλυψε ότι άτομα του στενού της κύκλου δώρισαν αίμα για να "αντικαταστήσουν" τις επτά φιάλες που της δόθηκαν στο νοσοκομείο πριν από την απώλεια του μωρού της στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Αυτή η γενναιόδωρη πράξη - με επικεφαλής την Kimmie Kyees και έξι ακόμα άτομα - συγκίνησε ιδιαίτερα την Chrissy και γέμισε την καρδιά της με "ζεστασιά και ευτυχία". Η ίδια θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνης της, μοιράστηκε τις ευχαριστίες της στο Instagram. "Είμαι συγκλονισμένη από τον κύκλο των φίλων μας. Η αγάπη που νιώθω για κάθε άτομο στην παρέα μας με κάνει πραγματικά να πονάω", έγραψε. "@kimmiekyees, σε γνωρίζω τόσα χρόνια τώρα. Ξέρεις κάθε ιστορία, ακούς καθετί, είσαι εκπληκτική σε αυτό που κάνεις, αλλά ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεις τα παιδιά και την οικογένειά μου είναι πάντα αγαπητός. Να κάνεις κάτι σαν αυτό για το baby jack είναι απλά ... Δεν ξέρω. Όμορφο".

Σύμφωνα με την Chrissy, η Kimmie ενημερώθηκε από εθελοντές ότι οι αιμοδοσίες "μειώθηκαν σοβαρά" επειδή βασίζονται σε μεγάλο βαθμό σε μονάδες γυμνασίου, οι οποίες δεν συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. "Έμαθα πολλά για τη διαδικασία, αλλά το πιο σημαντικό μου είπαν ότι τα αποθέματα αίματος είναι χαμηλά λόγω της πανδημίας", εξήγησε η Kimmie στη δική της σελίδα στο Instagram. "Δεν μπόρεσαν να συγκεντρωθούν ως συνήθως στο Λος Άντζελες. Θα ήθελα να προκαλέσω όσους από εσάς μπορούν .. να βγουν έξω και να δωρίσουν αίμα όπου κι αν ζείτε !! Ενθαρρύνετε φίλους και συγγενείς να έρθουν μαζί .. Έτσι, γίνεται πραγματικά όλη η εμπειρία τόσο ξεχωριστή, ακόμη και διασκεδαστική!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ