Ο Kanye West ψήφισε εκείνον που εμπιστεύεται περισσότερο

Μετά τον Trump στηρίζει... τον εαυτό του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Kanye West είχε δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις όταν είπε δημόσια πως στηρίζει τον Donald Trump, όμως αυτή τη φορά φαίνεται πως έχει έναν άλλον υποψήφιο στο μυαλό του. Τον εαυτό του.

"Ο Θεός είναι καλός”, έγραψε την Τρίτη στο twitter. "Σήμερα ψηφίζω για πρώτη φορά για τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών και είναι κάποιος που πραγματικά εμπιστεύομαι... εγώ”.

Ο 43χρονος ράπερ κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον των media όταν πριν από κάποιους μήνες ανακοίνωσε πως κατεβαίνει ως υποψήφιος για την προεδρία. Ωστόσο, ήταν υποψήφιος μόνο σε 12 πολιτείες, ανάμεσα τους το Tennessee, το Colorado και το Mississippi, αλλά όχι η γενέτειρά του το Illinois.

Ο West ξόδεψε περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια στην προεκλογική καμπάνια, η οποία λέγεται πως ήταν απλά ένας αντιπερισπασμός προκειμένου να κερδίσει κάποιους από τους ψηφοφόρους του Joe Biden. Τόσο οι Ρεπουμπλικάνοι όσο και εκπρόσωποι του Trump δήλωσαν πως δεν συνδέονται με τον West και την καμπάνια του.

Η σύζυγος του Kim Kardashian έγραψε στο twitter την ημέρα των εκλογών, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τον Kanye West. Το καλοκαίρι ο West έκανε αρκετές δημόσιες δηλώσεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, ενώ η Kim χρειάστηκε να ζητήσει την επιείκεια του κοινού καθώς, όπως είπε, ο σύζυγος της πάσχει από διπολική διαταραχή.