Ένα νέο επίσημο πορτρέτο της Camilla μόλις δημοσιεύθηκε

Η δούκισσα της Κορνουάλης πόζαρε για ένα νέο επίσημο πορτραίτο ως συνταγματάρχης των The Rifles.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ένα νέο πορτρέτο της δούκισσας της Κορνουάλης κυκλοφόρησε για να σηματοδοτήσει το νέο βασιλικό τίτλο της ως συνταγματάρχης των The Rifles - ένας τιμητικός τίτλος που της παρέδωσε ο πεθερός της, Πρίγκιπα Φίλιππο, το περασμένο καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη φωτογραφία, που τραβήχτηκε από τον Chris Jackson, η Camilla φαίνεται να φορά ένα κομψό κυπαρίσσι σακάκι και μια καρφίτσα που της δόθηκε κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με το The Rifles στο Clarence House τον περασμένο μήνα.

Η δούκισσα έστειλε ένα μήνυμα στο The Rifles, λέγοντας: "Στρατιώτες, με το υπόλοιπο έθνος μας, σας είμαι υπόχρεη για όλα όσα κάνετε, ειδικά σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς. Συνεχίστε να διατηρείτε αυτές τις ιδιότητες πειθαρχίας, θάρρους και αίσθησης χιούμορ για τις οποίες μίλησε ο πατέρας μου και να είστε περήφανοι για όλα αυτά που εκπροσωπείτε. Οπουδήποτε και αν βλέπετε αυτό το μήνυμα, σε επιχειρήσεις στο Αφγανιστάν, κατεταγμένοι στην Εσθονία, σε άσκηση στο Ηνωμένο Βασίλειο ή απολαμβάνοντας κάποια άδεια, σας ευχαριστώ από την καρδιά μου.", γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβηκε στο Intagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ