Μια σπάνια φωτογραφία της Diana βγήκε στη δημοσιότητα

Τη μοιράστηκε ο αδερφός της, Charles Spencer.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Charles Spencer μοιράστηκε μια παλιά φωτογραφία του με την πριγκίπισσα Diana, και εντυπωσίασε τους θαυμαστές της.

Το περασμένο Σάββατο, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία από τη παιδική τους ηλικία, όπου η Diana αγκαλιάζει τον αδερφό της, χωρίς όμως να γράψει κάποιο σχόλιο.

Γεννημένη στις 30 Αυγούστου του 1961, η Diana μεγάλωσε μια τρία αδέρφια, τον Charles, την Sarah και την Jane.

Η ανάρτηση του Charles Spencer έγινε λίγες ημέρες αφού κατηγόρησε το BBC για την 'άδεια', όπως τη χαρακτήρισε, συγνώμη του καναλιού, το οποίο χρησιμοποίησε ψευδή έγγραφα προκειμένου να δημοσιεύσει την πασίγνωστη συνέντευξη της Diana πριν από 25 χρόνια.

Ο Spencer δημοσιοποίησε μια επιστολή που έστειλε στο BBC, λέγοντας πως χρησιμοποίησε ανήθικες τακτικές, ενώ πριν από ένα μήνα οι Sunday Times αποκάλυψαν πως ο δημοσιογράφος Martin Bashir χρησιμοποίησε πλαστά έγγραφα για να πείσει τους Spencer πως άτομο εμπιστοσύνης τους έδινε πληροφορίες στα μέσα.

Πριν από μια εβδομάδα το εκπρόσωπος του BBC είπε στο People πως ζητά συγνώμη από τον Spencer και πως θα διερευνήσει σε βάθος το τι συνέβη πριν από 25 χρόνια. Ωστόσο, ο ίδιος ο Bashir λέγεται πως αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του και άρα δεν είναι σε θέση να απαντήσει σε ερωτήσεις.