Η Kate Middleton υιοθέτησε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν στην πιο πρόσφατη virtual εμφάνισή της

Η δούκισσα του Cambridge συνεχίζει να επιδεικνύει το WFH στιλ της από την άνεση του καναπέ της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Την περασμένη εβδομάδα, η Kate εμφανίστηκε σε μια ακόμα τηλεδιάσκεψη, αυτή τη φορά με τον Johannah Churchill, έναν Βρετανό πολίτη και εργαζόμενο πρώτης γραμμής που υπέβαλε μια φωτογραφία στην έκθεση "Hold Still" της δούκισσας φέτος. Επίσης στην κλήση ήταν ο συνάδελφος του Churchill, ο Δρ Edward Cole. Μαζί, συζήτησαν τη σημασία της προβολής της καθημερινής πραγματικότητας των εργαζομένων στον τομέα της υγείας, που μάχονται με την τρέχουσα πανδημία COVID-19.

Η Kate Middleton υιοθέτησε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν στην πιο πρόσφατη virtual εμφάνισή της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για τη βιντεοκλήση, η Kate φορούσε μια πλεκτή θαλασσί ζακέτα του brand Boden, φορεμένη σαν top, μία από τις πιο μεγάλες τάσεις της μόδας για φέτος. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε χαλαρούς κυματισμούς, ενώ το μακιγιάζ της ήταν φυσικό και φρέσκο.

"Ήθελα απλώς να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους υπέβαλαν μια εικόνα στο Hold Still", λέει στο κλιπ, χαμογελώντας. "Ξεκίνησα το έργο με την Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτου τον Μάιο, επειδή ήθελα να βρω έναν τρόπο να επιτρέψουμε σε όλους να μοιραστούν τις ιστορίες και τις εμπειρίες τους σχετικά με το lockdown", λέει η Kate κατά τη διάρκεια της ομιλίας. "Για μένα, το πιο ισχυρό μέρος του έργου είναι ότι έχει δείξει πόσα άτομα και κοινότητες έχουν συνεργαστεί και πόσο σημαντικοί είμαστε όλοι ο ένας για τον άλλον. Σας ευχαριστώ πολύ που συμμετείχατε στο Hold Still και που μοιραστήκατε τις ιστορίες σας με το έθνος. "

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ