Η Alexandria Ocasio-Cortez υποστηρίζει τον Harry Styles για τις στιλιστικές επιλογές του

"Ίσως σε κάποιους δημιουργεί θυμό ή ανασφάλεια γύρω από τη θηλυκότητα/ αρρενωπότητα...", είπε.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στις αρχές του Νοεμβρίου ο Harry Styles πόζαρε με φόρεμα σε εξώφυλλο περιοδικού και είπε πώς θα ήθελε να μην υπάρχουν φυλετικά όρια στη μόδα. Στη φωτογράφιση φόρεσε τόσο γυναικεία όσο και ανδρικά ρούχα, καθώς επίσης και couture gowns. Ανάμεσα στις κριτικές που δέχθηκε υπήρχαν και αρκετές αρνητικές, όμως ανάμεσα στους υποστηρικτές του ήταν και η Alexandria Ocasio-Cortez.

Όταν ρωτήθηκε τη γνώμη της για τις φωτογραφίες του Styles με γυναικεία αμφίεση, η Alexandria απάντησε μέσα από ένα story στο Instagram της. "Είναι υπέροχο. Τα θηλυκά και τα αρρενωπά στοιχεία ισορροπούν άψογα μεταξύ τους- επίσης το styling που θυμίζει το στιλ του James Dean”.

Η Alexandria Ocasio-Cortez υποστηρίζει τον Harry Styles για τις στιλιστικές επιλογές του

Και πρόσθεσε, "Κάποιοι θύμωσαν γιατί για εκείνους είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα οι ρόλοι των φύλων στη κοινωνία. Ίσως σε κάποιους δημιουργεί θυμό ή ανασφάλεια γύρω από τη θηλυκότητα/ αρρενωπότητα/κλπ. Αν όντως είναι έτσι, τότε αυτό είναι και μέρος του σκοπού. Να έχεις αυτή την αντίδραση και να την σκεφτείς, να την εξερευνήσεις, να την οικειοποιηθείς και να σε εξελίξει”.

Κλείνοντας είπε, "Ποιο το νόημα του να δημιουργείς κάτι αν δεν κάνει τους άλλους να σκεφτούν; Ή να αισθανθούν; Ιδίως σαν καλλιτέχνης και δημιουργός; Ποιος θέλει να βλέπει το ίδιο πράγμα συνέχεια; Και ποτέ να μην εξερευνήσει το νόημά του; Τέλος πάντων, δείχνει τέλειο”.