H Meghan Markle μόλις αποκάλυψε ότι απέβαλε το δεύτερο παιδί της με τον πρίγκιπα Harry

"Ήξερα, καθώς κρατούσα σφιχτά το πρωτότοκο παιδί μου, ότι έχανα το δεύτερο".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Γράφοντας στους New York Times σήμερα, η δούκισσα του Sussex αποκάλυψε ότι έχασε το δεύτερο παιδί της με τον πρίγκιπα Harry και περιέγραψε την εμπειρία της. 

Όπως γράφει, όταν ξύπνησε εκείνο το πρωί του Ιουλίου, τίποτα δεν φαινόταν πως θα πήγαινε στραβά. Είχε ξυπνήσει, είχε ταΐσει τους σκύλους, είχε μαζέψει τα ρούχα και τις κηρομπογιές του Archie πριν μαζέψει τα μαλλιά της σε μια αλογοουρά για να πάρει το γιο της από την κούνια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη δεύτερη εγκυμοσύνη της όταν ένιωσε έναν έντονο πόνο στην κοιλιά, καθώς άλλαζε πάνα στο γιο της, Archie. "Αφότου άλλαξα την πάνα του Archie, ένιωσα έναν έντονο πόνο στην κοιλιά. Έπεσα στο πάτωμα με αυτόν στα χέρια μου, σιγοτραγουδώντας ένα νανούρισμα για να παραμείνουμε και οι δυο μας ήρεμοι. Η χαρούμενη μελωδία του ερχόταν σε έντονη αντίθεση με την αίσθησή μου ότι κάτι δεν πάει καλά", γράφει. "Ήξερα καθώς κρατούσα σφιχτά το πρωτότοκο παιδί μου, ότι έχανα το δεύτερο"

Καθώς ένιωθε άρρωστη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Los Angeles, με τον πρίγκιπα Harry να είναι πραγματικά "συντετριμμένος" καθώς θρηνούσαν το χαμό του μωρού τους. "Ώρες μετά, ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι στο νοσοκομείο, κρατώντας το χέρι του συζύγου μου. Ένιωσα την ηρεμία στην παλάμη του, φίλησα τα χέρια του, που ήταν υγρά από τα δάκρυά μας. Κοιτάζοντας τους λευκούς τοίχους, τα μάτια μου βούρκωσαν. Προσπαθούσα να φανταστώ πώς θα το ξεπερνούσαμε όλο αυτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ