Η Kristen Stewart μιλάει για τον ρόλο της ως πριγκίπισσα Diana

Η ηθοποιός αισθάνεται "προστατευτικά" απέναντι στην πριγκίπισσα καθώς προετοιμάζεται για τον ρόλο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kristen Stewart ετοιμάζεται να υποδυθεί την πριγκίπισσα Diana στην επερχόμενη ταινία Spencer, και είναι ήδη σαφές ότι η ηθοποιός έχει πάρει τον νέο της ρόλο πολύ σοβαρά.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής στο Jimmy Kimmel Live !, η Stewart ξεκίνησε μιλώντας για τον εμβληματικό ρόλο."Είναι δύσκολο να μην νιώθεις προστατευτικά για εκείνη. Ήταν τόσο νεαρή ... η προοπτική του καθενός είναι διαφορετική και δεν υπάρχει τρόπος να γίνουν όλα σωστά ... ποιο είναι το γεγονός σε σχέση με την προσωπική εμπειρία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν ο Kimmel περιέγραψε τη Diana ως "μια από τις πιο αγαπημένες φιγούρες στην ιστορία του κόσμου" η Stewart απάντησε "Νιώθω κάτι παρόμοιο για εκείνη. Συνέβη πολύ γρήγορα. Δεν μεγάλωσα μαζί της ίσως με τον ίδιο τρόπο. Ήμουν πολύ μικρή όταν πέθανε".  Όσο για το τι θα καλύψει η νέα ταινία, η Stewart είπε στον Kimmel, "[Η ταινία Spencer] καλύπτει ένα διάστημα 3 ημερών, και είναι αυτή η πραγματικά ποιητική, εσωτερική φαντασία γι' αυτό που μπορεί να είχε νιώσει, αντί να δίνει νέες πληροφορίες".

Ίσως η πιο διασκεδαστική στιγμή της συνέντευξης ήταν όταν o Kimmel ρώτησε την Stewart αν θα κάνει το κούρεμα της Diana ή θα φορέσει περούκα για το ρόλο. "Έχει πολύ ένα πολύ συγκεκριμένο look", εξήγησε η Stewart, "οπότε πρόκειται να τα φτιάξουμε ... Δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω μόνο με τα μαλλιά μου".

Τα γυρίσματα για την ταινία Spencer πρόκειται να ξεκινήσουν το 2021.