Η οικογενειακή φωτογραφία της Madonna στο Instagram

Η τραγουδίστρια ποζάρει με τα έξι της παιδιά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Madonna μπαίνει στο κλίμα των γιορτών μαζί με όλη της την οικογένεια.

To pop icon μοιράστηκε μια σειρά από video από το Σαββατοκύριακο του Thanksgiving, το οποίο πέρασε μαζί και με τα έξι της παιδιά. Στο post που μοιράστηκε μέσα από τα social media, ποζάρει δίπλα στην Lourdes Leon, 24, τον Mercy James, 14, τα δίδυμα Stelle και Estere Ciccone, και τους γιους της Rocco Ritchie, 20 και David Banda, 15.

Ο 26χρονος σύντροφος της Ahlamalik Williams εμφανίζεται επίσης σε ένα από τα βίντεο, με την Madonna να κάθεται στα πόδια του, ενώ ο γιος της παίζει κιθάρα και οι κόρες της χορεύουν.

Η Madonna μοιράστηκε και άλλες φωτογραφίες στο Instagram, με τα παιδιά της να ποζάρουν, να παίζουν πιάνο και να παίζουν σκάκι. Και φυσικά, ανέβασε και άλλη μια φωτογραφία με τον σύντροφό της, ενώ όλοι έχουν ντυθεί κατάλληλα για μια οικογενειακή γιορτή.

Η star έχει πρόσφατα μοιραστεί και άλλες προσωπικές της στιγμές με τα παιδιά της, ιδίως κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Τον περασμένο Αύγουστο ανέβασε μια φωτογραφία από ένα ταξίδι της στη Jamaica όπου και γιόρτασε τα 62α γενέθλια της.