Rihanna | Το χρονικό της σχέσης της με τον ASAP Rocky

Ο διάσημος ράπερ είναι ο νέος σύντροφος της pop star και beauty mogul.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πρόκειται για το νέο power couple της showbiz, καθώς μετά από μήνες που οι φήμες τους θέλανε μαζί, η Rihanna και ο ASAP Rocky είναι και επίσημα ζευγάρι.

Όλα ξεκίνησαν το 2012, όταν οι δυο τους συνεργάστηκαν για το remix του single της Rihanna 'Cockiness (Love It)', ενώ ένα χρόνο αργότερα ο ASAP Rocky πήγε μαζί της στο Diamond Tour της στην Αμερική.

Rihanna | Το χρονικό της σχέσης της με τον ASAP Rocky

Ωστόσο, το 2017 η Rihanna γνώρισε τον κληρονόμο της Toyota, τον Hassan Jameel και ταυτόχρονα ο Rocky έβγαινε με την Kendall Jenner.

Rihanna

Τον Ιούνιο του 2018, στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, οι δυο τους έκατσαν μαζί στη πρώτη σειρά του show του Louis Vuitton, δείχνοντας πως η διατηρούν ακόμα φιλικές σχέσεις. Δυο μήνες αργότερα, ο Rocky εμφανίζεται ως καλεσμένος της στο ετήσιο Diamond Ball, το οποίο η τραγουδίστρια ίδρυσε με σκοπό την στήριξη του Clara Lionel Foundation.

Οι φήμες όμως ξεκίνησαν όταν οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί των Fashion Awards στο Λονδίνο Δεκέμβριο του 2019, όπου μάλιστα ο Rocky φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι Fenty. Ένα μήνα μετά η Rihanna χωρίζει με τον Jameel και οι fans της αρχίζουν να αναρωτιούνται αν οι δυο τους είναι ζευγάρι. "Έμειναν μαζί σε μια σουίτα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στη Νέα Υόρκη”, είχε πει μια πηγή στη The Sun. "Ωστόσο η Rihanna δεν θέλει να βάλει κάποια ταμπέλα καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμα μετά τον Hassan”.

Με αφορμή το λανσάρισμα του Fenty Skin τον περασμένο Αύγουστο, οι δυο τους γύρισαν ένα βίντεο, όπου ο Rocky μιλάει για τη καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του. Τέλος, πρόσφατα, οι δυο τους εμφανίστηκαν και πάλι μαζί στη Νέα Υόρκη, και σύμφωνα με το Page Six και το People, οι δυο τους είναι πλέον και επίσημα ζευγάρι.