Ο εντυπωσιακός στολισμός του κάστρου του Windsor για τα φετινά Χριστούγεννα

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα περάσει εκεί τα Χριστούγεννα για πρώτη φορά μετά από 33 χρόνια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όπως ανακοινώθηκε από το παλάτι, η βασίλισσα Ελισάβετ θα περάσει για πρώτη φορά μετά από 33 χρόνια τα Χριστούγεννα στο κάστρο του Windsor και οι προετοιμασίες για τη μεγάλη μέρα έχουν ήδη ξεκινήσει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο λογαριασμός του Royal Collection Trust στο Instagram μοιράστηκε ένα νέο βίντεο με το φετινό πελώριο χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο στολίζει το St. George's Hall, που η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έκαναν τη γαμήλια δεξίωσή τους το 2018. Το δέντρο ήταν για μια ακόμα φορά εντυπωσιακό, καθώς ήταν στολισμένο με αμέτρητα λαμπάκια, εκατοντάδες μπάλες και έναν άγγελο στην κορυφή. Πιστεύεται ότι τα χριστουγεννιάτικα δέντρα προέρχονται του κάστρου από το Μεγάλο Πάρκο από τη βασιλεία της Βασίλισσας Βικτώριας (1837–1901).

Παρόλο που η βρετανική κυβέρνηση επιτρέπει τις μικρές συναθροίσεις για τις γιορτές, η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος αποφάσισαν να περάσουν τα Χριστούγεννα οι δυο τους στο κάστρο του Windsor, αντί για το Sandringham.  "Έχοντας εξετάσει όλες τις κατάλληλες συμβουλές, η βασίλισσα και ο δούκας του Εδιμβούργου αποφάσισαν ότι φέτος θα περάσουν ήσυχα τα Χριστούγεννα στο Windsor", ανέφερε η δήλωση του παλατιού.

"Είναι πολύ τυχεροί που περνούν τα Χριστούγεννα με τις οικογένειές τους κάθε χρόνο, αλλά καταλαβαίνουν ότι η οικογένειά τους θα έχει ανταγωνιστικές απαιτήσεις την περίοδο των Χριστουγέννων και είναι χαρούμενοι που θα περάσουν μια ήρεμη εορταστική περίοδο φέτος", είπε μια πηγή στο People. "Όπως όλοι, ελπίζουν πως η κανονικότητα θα επιστρέψει το 2021".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ