Ben Affleck - Ana de Armas | Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Οχτώ μήνες μετά την επιβεβαίωση της σχέσης, τον περασμένο Απρίλιο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Ben Affleck και η Ana de Armas αποφάσισαν να περάσουν τη σχέση τους στο επόμενο στάδιο και να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη. Σύμφωνα με δημοσίευμα ου περιοδικού People, η Κουβανή καλλονή μετακόμισε πρόσφατα στο σπίτι του αγαπημένου της στο Λος Άντζελες και έβαλε πωλητήριο στο δικό της. Τους τελευταίους μήνες, η 32χρονη ηθοποιός είχε θεαθεί πολλές φορές να επισκέπτεται τον Affleck στο σπίτι του, ενώ εκεί πέρασαν και την Ημέρα των Ευχαριστιών, μαζί με τα 3 παιδιά που έχει αποκτήσει ο 48χρονος ηθοποιός με την Jennifer Garner.

Ο Ben Affleck και η Ana de Armas φέρεται να είναι μαζί από τις αρχές του 2020 όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του θρίλερ Deep Water όπου πρωταγωνιστούν και οι δύο. Λίγο αργότερα, ο φακός των παπαράτσι τους συνέλαβε σε ένα ταξίδι του στην ιδιαίτερη πατρίδα της Armas, την Κούβα, και την Κόστα Ρίκα.

Η επιβεβαίωση της σχέσης ήρθε από τη de Armas όταν τον Απρίλιο δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο instagram φωτογραφίες από τα 32α γενέθλιά της τα οποία πέρασε μαζί με την Affleck.

Πηγή: madamefigaro.gr