Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία των Cambridges με τη βασίλισσα Ελισάβετ

Στην πρώτη επίσημη φωτογραφία της βασιλικής οικογένειας για το 2020, τηρήθηκαν οι απαιτούμενες κοινωνικές αποστάσεις.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βρετανική βασιλική οικογένεια πόζαρε για την πρώτη της επίσημη φωτογραφία του 2020, τηρώντας τις απαραίτητες κοινωνικές αποστάσεις. Κλείνοντας τη βασιλική περιοδεία τους που πραγματοποίησαν με τρένο, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έφτασαν στο Κάστρο του Winsdor για να συναντήσουν τον πρίγκιπα Κάρολο, τη δούκισσα Καμίλα και φυσικά τη βασίλισσα Ελισάβετ για ένα κοινωνικά απομακρυσμένο, χριστουγεννιάτικο πορτρέτο.

Για τη φωτογραφία, η Kate επέλεξε ένα κομψό σμαραγδί μάλλινο παλτό με γούνινο γιακά και γάντια που ταίριαξαν με τις μαύρες σουέτ μπότες της. Η δούκισσα είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε μία κομψή αλογοουρά, που αποκάλυπτε τα διαμαντένια σκουλαρίκια της.

Γιορτινή ήταν και η εμφάνιση της βασίλισσας, η οποία επέλεξε ένα κόκκινο παλτό και καπέλο στο ίδιο ζωηρό χρώμα. Φυσικά, το look της ολοκληρώθηκε με τα χαρακτηριστικά γάντια της και μαύρη τσάντα. Όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας τήρησαν τις αποστάσεις, ακολουθώντας τους κανόνες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του Kate βρέθηκαν στο στόχαστρο επικρίσεων με αφορμή την περιοδεία που πραγματοποίησαν εν μέσω του δεύτερου κύματος του κορωνοϊού.