Έφυγε από τη ζωή η Magda του Sex and the City

H Lynn Cohen άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 86 ετών.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές όλων των εποχών ήταν σίγουρα το Sex and the City. Η επιτυχία της δεν οφείλεται μόνο στις τέσσερις γυναίκες, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους χαρακτήρες, που έπαιξαν σημαντικό ρόλο για να χτιστεί αυτή η ιστορία που κράτησε για πολλά χρόνια και απέκτησε πιστούς fans σε όλο τον πλανήτη.

Έφυγε από τη ζωή η Magda του Sex and the City

Ανάμεσά τους ήταν και η Magda, η αγαπημένη και πολύ απαραίτητη οικονόμος της Miranda την οποία υποδύθηκε η Lynn Cohen. Η ηθοποιός που αγαπήθηκε ιδιαίτερα και σ’ αυτόν της το ρόλο, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών.

Η Lynn Cohen έχει παίξει σε πολλές παραγωγές, ανάμεσά τους και το Munich του Steven Spielberg αλλά και το The Hunger Games: Catching Fire, όπου υπδυόταν τη Golda Meir και τη Mags αντίστοιχα. 

Την είδηση στο ευρύ κοινό έκανε γνωστή η Sarah Jessica Parker, η οποία λίγο μετά το θάνατο της ηθοποιού μοιράστηκε ένα συγκινητικό post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. "Όμορφη Lynn Cohen. H αγαπημένη και πολύ απαραίτητη Magda της Miranda. Αγαπημένη μας συνάδελφος στο SATC. Ταλέντο, χάρη, έμπνευση. RIP."