Η Jennifer Aniston βγάζει βόλτα το σκύλο της με το πιο chic outfit

Η ηθοποιός χάρισε στους fans της στο Instagram ακόμα ένα like-worthy στιγμιότυπο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

To ντεμπούτο της Jennifer Aniston στο Instagram ήταν τέλειο και η ηθοποιός συνεχίζει να έχει έντονη παρουσία στο μέσο με διάφορα εξίσου ενδιαφέροντα posts που φυσικά οι fans της λατρεύουν. Αν χρειάζεστε απόδειξη γι’ αυτό δεν έχετε παρά να δείτε το τελευταιο που ανέβασε στο οποίο έχει επιλέξει ένα πάρα πολύ chic σύνολο για να βγάλει βόλτα τον σκύλο της.

"Ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού..." έγραψε για τον αγαπημένο της Clyde. Στην αξιολάτρευτη φωτογραφία η ηθοποιός ποζάρει φορώντας ένα κοντό φλοράλ φόρεμα της Isabel Marant καθώς και ένα ζευγάρι πέδιλα με την υπογραφή του Christian Louboutin. 

Για ακόμα μία φορά φαίνεται πως "Η Jennifer Aniston έχει βρει το μυστικό για να ζει τη ζωή της με τον καλύτερο τρόπο". Κάνοντας βόλτα με τον σκύλο της, μια ηλιόλουστη μέρα, με ένα ελαφρύ αεράκι να φυσάει τα μαλλιά της, είναι σέξι, θηλυκή, classy και τραβάει τα βλέμματα. 

Η Jennifer Aniston βγάζει βόλτα το σκύλο της με το πιο chic outfit

Μάλιστα αυτή η φωτογραφία δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τον πρώην της, Justin Theroux, ο οποίος της άφησε ένα πολύ γλυκό σχόλιο και πάλι. "Clydeoooooo!" έγραψε κάτω από το στιγμιότυπο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ