Η στολή hazmat της Naomi Campbell βρίσκει τον δρόμο της σε ένα Μουσείο μόδας

Πίσω από την ιδέα της στολής ήταν η Linda Evangelista.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πίσω στον Μάρτιο, η Naomi Campbell είχε κάνει το δικό της statememt σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοίο. Το supermodel είχε επιλέξει να φορέσει στολή hazmat προκειμένου να ταξιδέψει με ασφάλεια. Η Campbell είχε εμφανιστεί τότε στο αεροδρόμιο με προστατευτική στολή, ειδικά γυαλιά, γάντια και μάσκα, φροντίζοντας να ενημερώσει τους followers της στο Instagram με μια σειρά φωτογραφιών, γράφοντας: "Πρώτα η ασφάλεια".

Τώρα, η περιβόητη hazmat στολή κατευθύνεται προς το Μουσείο μόδας του Bath και η Campbell είναι τόσο έκπληκτη όσο κι εμείς. "Σκέφτηκα, 'Αλήθεια; Γιατί να το θέλουν αυτό;'" είπε στο supermodel στο Wall Street Journal σε μια νέα συνέντευξη. Ευτυχώς, έχει πολλές περισσότερες στολές από όσες νομίζετε, καθώς έκανε στοκ στις αρχές της πανδημίας.

"Η Linda Evangelista ήταν πολύ διορατική και είπε να τις πάρουμε" αποκάλυψε, εξηγώντας ότι συνεχίζει να τις παραλαμβάνει μέσω μίας εγγραφής στο Amazon. "Κάποια στιγμή σταμάτησαν να έρχονται γιατί είχαν ξεμείνει και πανικοβλήθηκα, ακόμα κι αν δεν είχα κάπου να πάω" εξήγησε η Campbell, σχολιάζοντας και τις αντιδράσεις που δέχτηκε όταν δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Instagram.

"Συμπεριφερόντουσαν λες και κρυβόμουν στο Μανχάταν, έμπαινε κρυφά στα νοσοκομεία και έκλεβα τον εφοδιασμό τους. Έτσι ένιωσα όταν το διάβασα. Άρχισα λοιπόν να απαντώ, λέγοντας: "Το πήρα από το Amazon! Το αγόρασα δίκαια και νόμιμα στο διαδίκτυο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ