Οι Cambridges μοιράστηκαν το νέο χριστουγεννιάτικο πορτρέτο τους

Ο George, η Charlotte και ο Louis δείχνουν να έχουν μεγαλώσει αρκετά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το ετήσιο χριστουγεννιάτικο πορτρέτο τους μοιράστηκαν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, το οποίο περιλαμβάνει και τα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis, που φαίνονται να έχουν μεγαλώσει αρκετά.

Η οικογένειά του Cambridge επέλεξε να κινηθεί στιλιστικά μεταξύ των αποχρώσεων του καφέ και του γκρι, διατηρώντας μία casual διάθεση. Η Kate Middleton συνδυάζει πουλόβερ και τζιν, με τα μαλλιά της να κάνουν έναν ελαφρύ κυματισμό, ενώ η Charlotte φοράει ένα γκρι πουλόβερ, μαύρο παντελόνι και μπότες με επένδυση, με τα μαλλιά της να είναι χτενισμένα σε δύο κοτσίδες. Ο πρίγκιπας William φαίνεται να φοράει γκρι πουλόβερ και τζιν, ενώ τα δύο αγόρια δείχνουν αξιολάτρευτα.

Οι Cambridges μοιράστηκαν το νέο χριστουγεννιάτικο πορτρέτο τους

Η νέα φωτογραφία τραβήχτηκε νωρίτερα αυτό το φθινόπωρο στο κτήμα Anmer Hall των Cambridges στο Sandringham από τον φωτογράφο Matt Porteous.

Πριν από λίγες ημέρες, ο πρίγκιπας William και η δούκισσα του Cambridge παρακολούθησαν μια εορταστική παράσταση στο West End μαζί με τα τρία παιδιά τους. Ήταν μια από τις σπάνιες εξόδους για την οικογένεια το τελευταίο διάστημα, αλλά και μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τα παιδιά που είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν για πρώτη φορά στο κόκκινο χαλί. Ο πρωτότοκος George (7 ετών) έδειξε να είναι πολύ εξοικειωμένος με τις κάμερες και χαμογελούσε στους φωτογράφους, ενώ η 5 ετών Charlotte άφησε το χέρι του μπαμπά της για να περπατήσει μόνη της και με αυτοπεποίθηση προς την είσοδο του θεάτρου.