Η Cher κάνει συνέχεια τεστ για Covid-19

Η super star δεν είναι διατεθειμένη να θέσει σε κίνδυνο την υγεία της αλλά ούτε και της μητέρας της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Cher είναι πολύ προσεκτική την περίοδο των διακοπών. Μερικούς μήνες αφότου η πανδημία τερμάτισε πρόωρα την πρόσφατη περιοδεία της, η super star δεν είναι διατεθειμένη να θέσει σε κίνδυνο την υγεία της αλλά ούτε και της μητέρας της.

"Κάνω τεστ (για Covid-19) συνέχεια", λέει στο People. Η Cher, 74 ετών, τονίζει ότι πρέπει να "πολύ προσεκτική" με τη μητέρα της, Georgia Holt, 93 ετών. "Όλο αυτό το διάστημα διατηρούμε έναν μικρό κύκλο" προσθέτει. "Φοράμε μάσκες, και δεν μαζευόμαστε πολύ. Είναι η αδερφή μου, ο γαμπρός μου, η μαμά μου, ο βοηθός μου. Και κρατάμε τις αποστάσεις ο ένας από τον άλλον". "Πρέπει να προσέχω και για μένα επειδή έχω άσθμα, είμαι 74 ετών και έχω διάφορα προβλήματα υγείας" καταλήγει.

Παρά τη δύσκολη χρονιά, η Cher κατάφερε να μείνει απασχολημένη με τη δουλειά της και τον ακτιβισμό. Ηχογράφησε ένα τραγούδι για την εκστρατεία του Joe Biden, βοήθησε στη διάσωση των ελεφάντων μέσω του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Free the Wild και δάνεισε τη φωνή της στη νέα παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, Bobbleheads: The Movie (κυκλοφορεί στο Netflix), όπου και παίζει μία εκδοχή του εαυτού της σε παιχνίδι.

"Δεν συνειδητοποίησα ότι θα εργαζόμουν τόσο πολύ, και δεν θα ήμουν έξω στον δρόμο", λέει. "Μου αρέσει να βρίσκομαι στη σκηνή, οπότε χρειάστηκε λίγο να το συνηθίσω. Αλλά ξαφνικά έκανα κάθε είδους πράγματα. Δεν το σχεδίασα. Απλώς επέτρεψε να συμβούν".