Πρίγκιπας Φίλιππος | Η σπάνια ανακοίνωσή του με αφορμή τις γιορτές

Ο 99χρονος σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ έχει αποσυρθεί εδώ και καιρό από τα καθήκοντά του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία σπάνια δήλωση - ανακοίνωση ήταν αυτή που εξέδωσε ο Πρίγκιπας Φίλιππος με αφορμή τις γιορτές, αφού μετά την απόσυρσή του από τα βασιλικά καθήκοντα και υποχρεώσεις, πριν από τρία χρόνια στα 96 του, δεν συνηθίζει τέτοιες κινήσεις.

Η χρονιά, ωστόσο, αυτή ήταν ιδιαίτερη και ο σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όσους εργάζονται σκληρά στη διάρκεια της πανδημίας. Στον λογαριασμό λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Twitter, δημοσιεύτηκε η ευχαριστήρια επιστολή του Πρίγκιπα στους δασκάλους και το σχολικό προσωπικό του Chartered College of Teaching [σ.σ. επίσημα αναγνωρισμένο σωματείο για τους δασκάλους στη Μεγάλη Βρετανία] για την ακάματη και ανιδιοτελή εργασία τους υπό δύσκολες συνθήκες.

υγχαίρω όλους τους δασκάλους και το σχολικό προσωπικό για τον επαγγελματισμό σας και την απόλυτη δέσμευσή σας να διδάξετε τα παιδιά και τους νέους υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες", αναφέρει ο Φίλιππος. Και συνεχίζει: "Ως πάτρωνας του Chartered College of Teaching, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την ανιδιοτελή αφοσίωσή σας και να σας στείλω τις ευχές μου για καλές γιορτές τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά".