Η Chrissy Teigen κάνει τα ίδια δώρα στον John Legend κάθε Χριστούγεννα

Μια αγαπημένη συνήθεια του ζευγαριού

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αν και θα περίμενε κανείς οι celebrities να παίρνουν πολλά δώρα τις γιορτές, κάποιοι θέλουν να το κρατήσουν σε πρακτικό επίπεδο. Ο John Legend αποκάλυψε στο Legendary Christmas Tales στο Facebook ότι η Chrissy του χαρίζει τα ίδια δώρα κάθε χρόνο: μια τσάντα και μια ρόμπα.

Καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου, κρατάει την τσάντα στην οποία βάζει όλα όσα χρειάζεται, και "θυμάται το υπέροχο γούστο και τη γενναιοδωρία της Chrissy όλο το χρόνο”. Η Teigen, που ουσιαστικά ζει με μεταξωτές ρόμπες, θέλει να είναι σίγουρη πως ο σύζυγός της έχει μια συλλογή αντάξια με τη δική της.

"Είμαστε μια οικογένεια που αγαπάμε τις ρόμπες”, είπε ο John. "Μας αρέσει να τις φοράμε σε όλο το σπίτι, όλη την ώρα ... μου αγοράζει πραγματικά ωραία δώρα που μπορώ να χρησιμοποιώ όλη την ώρα και να νιώθω καλά και να θυμάμαι ποιος μου τα έδωσε”.

Αν και οι επιλογές της Chrissy μπορεί να μην είναι οι πιο εντυπωσιακές, είναι σίγουρα χρήσιμες. Γνωρίζοντας τη γούστο της, ο John έχει μάλλον την πιο κομψή τσάντα και τις πιο άνετες ρόμπες.