Η Emily Ratajkowski μοιράζεται μία selfie από την ημέρα που έμαθε ότι ήταν έγκυος

Το μοντέλο προσέφερε στους θαυμαστές της στο Instagram μια ματιά στις πρώτες ημέρες της εγκυμοσύνης της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Emily Ratajkowski απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της - και μάλιστα προσκαλεί τους θαυμαστές της να πάρουν μία γεύση από αυτή την περίοδο της ζωής της. Αυτή την εβδομάδα, το μοντέλο και εν δυνάμει συγγραφέας απάντησε σε μια σειρά από ερωτήσεις των θαυμαστών της μέσω των ιστοριών του Instagram, ενώ μοιράστηκε επίσης μια σειρά από throwback φωτογραφίες από την αρχή της εγκυμοσύνης της.

Η Emily Ratajkowski μοιράζεται μία selfie από την ημέρα που έμαθε ότι ήταν έγκυος

Όταν ένας θαυμαστής ζήτησε από το μοντέλο να μοιραστεί μια φωτογραφία από την ίδια μέρα που έμαθε τα νέα, η Ratajkowski μοιράστηκε μία selfie όπου ποζάρει φορώντας ένα ροζ πουκάμισο.

mage-from-ios-10-1608743263

Η Ratajkowski πρόσφερε επίσης μια ματιά στη ζωή της ως μέλλουσα μαμά. Σε μια εικόνα από ένα πρόσφατο ταξίδι στη Γιούτα, το μοντέλο ποζάρει δείχνοντας τη φουσκωμένη της κοιλιά. Σε μία άλλη φωτογραφία, το μοντέλο φοράει λευκό τοπ, έχει αφήσει το τζιν της ξεκούμπωτο και γράφει στη λεζάντα "Στο 3ο τρίμηνο".

image-from-ios-11-1608743566

Αποκαλύπτοντας τον Οκτώβριο τα νέα για το μωρό που περιμένει με τον σύζυγό της, τον ηθοποιό-παραγωγό Sebastian Bear-McClard, το μοντέλο δημοσίευσε ένα βίντεο που σκηνοθετήθηκε από τη φίλη της  Lena Dunham, παρουσιάζοντας τις πρώτες μέρες της εγκυμοσύνης της.