Ένα νέο ντοκιμαντέρ κυκλοφορεί για τη ζωή της Whitney Houston και της κόρης της

To "Whitney Houston & Bobbi Kristina: Didn't We Almost Have It All" θα προβληθεί το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Lifetime κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ που ακολουθεί τις ζωές της ποπ σταρ και της κόρης της με τίτλο "Whitney Houston & Bobbi Kristina: Didn't We Almost Have It All", το οποίο θα προβληθεί το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου.

Το ολοκαίνουργιο ντοκιμαντέρ διαρκεί δύο ώρες και θα ρίξει μία σε βάθος ματιά σε μερικούς από τους αγώνες που έδωσαν μητέρα και κόρη, καθώς μοιράστηκαν πολλές παράλληλες εμπειρίες ζωής, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

"Η Whitney ήταν ένα είδωλο. Αυτή είναι η πρώτη φορά που μιλάω για εκείνη", λέει η φίλη της Perri Reid στο τρέιλερ. "Αποκτήσαμε την άποψη αυτή, για το τι είναι αυτή η πριγκίπισσα της ποπ", προσθέτει ο Randy Jackson.

Η Whitney Houston πέθανε στις 11 Φεβρουαρίου του 2012 σε ηλικία 48 ετών. Πέθανε στο Beverly Hilton Hotel στην Καλιφόρνια λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη παράσταση στο ετήσιο προ-Grammy Gala του Clive Davis.

Τρία χρόνια αργότερα, στις 31 Ιανουαρίου 2015, η κόρη της Whitney και του Bobby Brown βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Αφού πέρασε μήνες σε διάφορα νοσοκομεία, η Bobby Christina, πέθανε στις 26 Ιουλίου 2015. Ήταν 22 ετών.

"Το γεγονός ότι βρέθηκε σε μια μπανιέρα έχοντας την ίδια μοίρα με τη μητέρα της δεν έχει κανένα νόημα", λέει η φίλη της Brown, Sarah Beckman στο ντοκιμαντέρ.

Πηγή: madamefigaro.gr