Η Rihana θα σας σερβίρει συνταγές από την Καραϊβική

Η pop star και επιχειρηματίας ετοιμάζει ένα cookbook με συνταγές από την πατρίδα της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Έχουν περάσει μερικά χρόνια από τότε που η Rihanna μοιράστηκε για πρώτη φορά πληροφορίες σχετικά με τα σχέδιά της να ηχογραφήσει ένα reggae / dancehall άλμπουμ. Μέχρι στιγμής, υπήρξαν φωτογραφίες της που τη δείχνουν να εργάζεται σε ένα στούντιο και ενημερώσεις σχετικά με το τι μπορούμε να περιμένουμε γύρω από αυτό, συμπεριλαμβανομένου ότι θα είναι "διασκεδαστικό". Αλλά δυστυχώς, δεν έχει κυκλοφορήσει update σχετικά με το πότε μπορούμε να περιμένουμε αυτό το άλμπουμ.

Εν τω μεταξύ, η Robyn Fenty, όπως είναι το όνομα της pop star, δεν σταματά να εκπλήσσει τους θαυμαστές της με νέα εγχειρήματα, από τη σειρά μακιγιάζ Fenty Beauty και τα προϊόντα περιποίησης Fenty Skin, μέχρι τη σειρά εσωρούχων Savage x Fenty. Θα περίμενε κανείς πώς τα επόμενα νέα που θα ακούγαμε θα ήταν για το άλμπουμ της, όμως η Rihanna κάνει ένα τελείως διαφορετικό επαγγελματικό βήμα: κυκλοφορεί ένα βιβλίο μαγειρικής "γεμάτο με τις αγαπημένες της συνταγές από την Καραϊβική".

Αφού πέρασε αρκετό χρόνο στην κουζίνα, η 32χρονη συνειδητοποίησε ότι ήθελε να δημιουργήσει ένα βιβλίο μαγειρικής γεμάτο με τις συνταγές που είχε κάνει μόνη της. "Λατρεύω το φαγητό της πατρίδας μου (Barbados) και τρώω πολλά φρέσκα ψάρια", είπε στο Closer. Παρόλο που δεν αποκάλυψε ακριβώς τι να περιμένουμε από το επόμενο εγχείρημά της, έκανε κάποιους υπαινιγμούς για κάποιες αγαπημένες, comfort συνταγές. Ένα cookbook δια χειρός Rihana θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον.