Η Meghan Markle ετοιμάζεται να γράψει μυθιστόρημα

Η Δούκισσα του Sussex φαίνεται πως έχει πολλά σχέδια για το μέλλον.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έχουν πολλά σχέδια για τη ζωή τους εκτός του παλατιού. Φέτος, το ζευγάρι υπέγραψε μια τεράστια συμφωνία το Netflix για να δημιουργήσει μια ολόκληρη σειρά. Επίσης υπέγραψαν με το διάσημο Harry Walker Agency, ξεκίνησαν το μη κερδοσκοπικό οργανισμό Archewell και ανακοίνωσαν τα σχέδια τους για podcasts με το Spotify. Το επόμενο βήμα δεν είναι άλλο από τη συγγραφή ενός μυθιστορήματος.

Σύμφωνα με το Daily Mail, η Meghan, πρόκειται να γράψει το δικό της βιβλίο.

"Είναι κάτι που πάντα ήθελε να δοκιμάσει, και είναι σίγουρο πως οτιδήποτε και αν γράψει θα πουλήσει, ανεξάρτητα από την ποιότητά του”, δήλωσε βασιλική πηγή. "Η μυθοπλασία, είτε πρόκειται για βιβλίο για παιδιά είτε για ενήλικες, θα ήταν ένας σωστός τρόπος να δώσει τα μηνύματα που θέλει”.

Εάν η Meghan αποφασίσει να γράψει ένα βιβλίο, θα ακολουθήσει τα βήματα του πεθερού της, του πρίγκιπα Κάρολου. Όπως σημειώνει η Daily Mail, ο Κάρολος δημοσίευσε ένα παιδικό βιβλίο με τίτλο 'Ο Γέρος του Λόχναγκαρ' το 1980. Ο Κάρολος επινόησε την ιστορία για τους νεότερους αδελφούς του, τον Πρίγκιπα Andrew και τον Πρίγκιπα Edward, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο Balmoral. Τα έσοδα από το βιβλίο πήγαν στη φιλανθρωπική οργάνωση The Prince's Trust.

Και, φυσικά, η Meghan είχε ιδιαίτερη σχέση με το γράψιμο πριν από τη σχέση της με τον Harry. "Η Meghan έχει κάποια εμπειρία ως συγγραφέας και είχε ένα δημοφιλές blog που ονομαζόταν The Tig πριν γνωρίσει τον Harry, που κάλυπτε θέματα υγείας, ταξίδια και μόδα”.