Η Reese Witherspoon θυμήθηκε μία ατάκα του Ryan Phillippe που την έκανε να σαστίσει

Οι δυο τους είχαν παρουσιάσει ένα βραβείο στα Όσκαρ του 2002 και ο τότε σύζυγός της έκανε ένα σχόλιο που δεν περίμενε να ακούσει.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν, η Reese Witherspoon παραδέχτηκε ότι "σάστισε" όταν ο πρώην σύζυγός της, Ryan Phillippe, είπε πειράζοντάς τη ότι βγάζει περισσότερα χρήματα από εκείνον, κατά τη διάρκεια των βραβείων Όσκαρ το 2002.

Η 44χρονη πρωταγωνίστρια του Big Little Lies υπενθύμισε το περιστατικό όταν εμφανίστηκε στο podcast HFPA in Conversation, κατά τη διάρκεια του οποίου εξήγησε ότι το αστείο του ήταν απρογραμμάτιστο και ότι την άφησε λίγο σαστισμένη. Κατά τη διάρκεια των Όσκαρ του 2002, το πρώην ζευγάρι παρουσίαζε ένα βραβείο στη σκηνή και όταν ο Phillippe άνοιξε το φάκελο για να ανακοινώσει τον νικητή της κατηγορίας, τον έδωσε στη Witherspoon και είπε: "Βγάζεις περισσότερα χρήματα από ό, τι εγώ [άνοιξέ το εσύ]". Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι το είχε ξεχάσει, πριν να πει: "Έχεις δίκιο, το είπε, και όχι, δεν ήταν στο σενάριο και δεν μου είχε πει ότι επρόκειτο να το κάνει. "Οπότε σάστισε κάπως κι εγώ εκείνη τη στιγμή".

Η Reese Witherspoon θυμήθηκε μία ατάκα του Ryan Phillippe που την έκανε να σαστίσει

Συζητώντας τις πιέσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σε ό, τι αφορά την επιτυχία και τη "ντροπή" που αισθάνονται συχνά όταν κερδίζουν περισσότερα χρήματα από τους άντρες συναδέλφους τους, η Witherspoon εξήγησε: "Υπάρχουν τόσο λίγες γυναίκες που βγάζουν πολλά χρήματα που μερικές φορές ντρέπονται γι' αυτό, και μερικές φορές αναμένεται να κάνουν πολλά περισσότερα που ας πούμε δεν περιμένει κανείς από έναν άντρα που βρίσκεται στην ίδια θέση. Νομίζω όμως ότι από το 2000 οι κανόνες σχετικά με το φύλο έχουν αλλάξει αρκετά".

Η Witherspoon και ο Phillippe παντρεύτηκαν το 1999 και απέκτησαν την κόρη τους Ava, 21, και τον γιο τους Deacon, 17. Το ζευγάρι χώρισε το 2006, και η ηθοποιός ξαναπαντρεύτηκε τον celebrity agent, Jim Toth, με τον οποίο απέκτησε τον Tennessee, 8 ετών.