Πρίγκιπας George - Πριγκίπισσα Charlotte | Ο λόγος που δεν θα επιστρέψουν στο σχολείο μετά τις γιορτές

Οι γονείς τους, Πρίγκιπας William και Kate Middleton, θα εφαρμόσουν την κατ' οίκον διδασκαλία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αναβάλλεται η επιστροφή στο σχολείο μετά τις γιορτές για τον 7χρονο Πρίγκιπα George και την 5χρονη αδελφή του, Πριγκίπισσα Charlotte.

Ο λόγος, βεβαίως, έχει να κάνει με τις συνθήκες της πανδημίας και την απόφαση του δημάρχου του Λονδίνου, Sadiq Khan, να κρατήσει τα δημοτικά σχολεία της πόλης κλειστά κι αυτή την εβδομάδα εξαιτίας του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων Covid-19. Ανάμεσα στα σχολεία, και το ιδιωτικό Thomas's Battersea, που πηγαίνουν τα παιδιά του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton. 

Απίθανο μοιάζει και το σενάριο να ξεκινήσει βρεφονηπιακό σταθμό ο 2χρονος Πρίγκιπας Louis. Τα μεγαλύτερα αδέλφια του είχαν ξεκινήσει στην ίδια ηλικία το σχολείο, ωστόσο ο William και η Kate δεν έχουν κάνει καμία δήλωση αναφορικά με τις προθέσεις τους για τον μικρότερο γιο τους. 

Όπως και στη διάρκεια της προηγούμενης καραντίνας, έτσι και τώρα η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William σκοπεύουν να εφαρμόσουν την κατ' οίκον διδασκαλία για τα παιδιά τους μέχρι οι αρχές να επιτρέψουν την επιστροφή στο σχολείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ