Πρίγκιπας William | Ήταν εθελοντής σε ένα καταφύγιο αστέγων κατά τη διάρκεια των γιορτών

Το φιλανθρωπικό έργο του πρίγκιπα ήταν κρυφό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σύμφωνα με το People, ο δούκας του Cambridge επισκέφθηκε το The Passage, ένα καταφύγιο αστέγων στο Λονδίνο, τρεις φορές μέσα στις γιορτές. Σε μία φωτογραφία, την οποία μοιράστηκε ο Twitter λογαριασμός του καταφυγίου, ο πρίγκιπας William φαίνεται να φορά προστατευτική μάσκα και ποδιά καθώς προετοιμάζει σακούλες με δωρεές. Ο πρίγκιπας μίλησε επίσης με αστέγους σχετικά με το πώς βίωσαν την πανδημία, ενώ βοήθησε κι άλλους εθελοντές στην προετοιμασία γευμάτων. 

"Αυτά τα Χριστούγεννα, αποτίουμε φόρο τιμής στους εκπληκτικούς εθελοντές μας που είναι η ψυχή του The Passage", γράφει ο λογαριασμός του καταφυγίου στο Twitter. "Κατά τη διάρκεια των δύο lockdowns, αυτά τα άτομα παρείχαν 70.000 γεύματα σε αστέγους σε καταλύματα έκτακτης ανάγκης. Σας ευχαριστούμε για την αφοσίωσή σας! #Volunteer Appreciation."

Ο δούκας διατηρεί στενές σχέσεις με το συγκεκριμένο καταφύγιο εδώ και πολλά χρόνια. Στο παρελθόν είχε μιλήσει για το πόσο πολύ οι επισκέψεις του εκεί τον έχουν κάνει καλύτερο άνθρωπο. "Οι επισκέψεις που έκανα ως παιδί σε αυτό το μέρος μου άφησαν μια βαθιά και διαρκή εντύπωση σχετικά με το πόσο σημαντικό να βεβαιώνεσαι πως όλοι σε μια κοινωνία, ειδικά οι πιο φτωχοί, αντιμετωπίζονται με σεβασμό, αξιοπρέπεια και καλοσύνη και ότι τους δίνεται η ευκαιρία να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους στη ζωή. ", είχε πει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ