X

Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry | Δεν μετανιώνουν που έφυγαν από τη βασιλική οικογένεια

Πέρασε ένας χρόνος από την ανακοίνωση του ζευγαριού ότι αποχωρεί από το Παλάτι.

Ήταν στις 7 Ιανουαρίου του 2020 που ο Πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του, Meghan Markle, ανακοίνωσαν επίσημα την απόφασή τους να απομακρυνθούν από το Παλάτι και τις υποχρεώσεις τους ως μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Ένα χρόνο μετά, το ζευγάρι που έχει μετακομίσει και ζει στο Los Angeles, "δεν έχει μετανιώσει για την απόφασή του". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο άρθρο που φιλοξενεί το αμερικανικό People, με τίτλο "Πώς ο Harry και η Meghan άλλαξαν για πάντα τη βασιλική οικογένεια", πηγή κοντά στους Sussexes αναφέρει "Η Meghan και ο Harry έκαναν να τεράστιο άλμα πίστης για να ξεκινήσουν μία καινούργια ζωή" και προσθέτει ότι "ήταν το όνειρό τους να είναι ανεξάρτητοι οικονομικά και να πληρώνουν με τον δικό τους τρόπο". Στο ίδιο άρθρο, πηγή κοντά στον Πρίγκιπα δηλώνει ότι "ο Harry επιτέλους κάνει αυτό που ήθελε εδώ και πολλά χρόνια, και το να έχει στο πλευρό του τη Meghan και τον γιο τους Archie ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να του συμβεί". 

Τέλος, άλλη πηγή καταλήγει στο εξής για την καινούργια ζωή του ζευγαριού: "Παρά τα όσα έχουν συμβεί αυτό τον μήνα, δεν μετανιώνουν που μετακόμισαν στις Η.Π.Α. Λατρεύουν το ότι μπορούν να επικεντρωθούν στα πρότζεκτ και τους σκοπούς που έχουν περισσότερη σημασία γι' αυτούς". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ